Chocolate lovers, unite! Ik vond chocolate heaven in Gent! Ja, het bestaat: Chocolato.


Chocolato kun je vlakbij de Korenmarkt op de Sint-Michielshelling vinden. Ideaal tijdens een shopping tripje of als blokpauze!

 

Chocolato1

 

Donkere Chocolade

Donkere chocolade heeft zoveel voordelen voor ons! Het helpt je om je focus te behouden. Wist je dat het je zelfs slimmer kan maken? Het helpt je ook om te ontstressen en bovendien maakt het je ook nog eens super happy! Eat (or drink) that dark chocolate, ladies!

 

Chocolato5

 

Chocolato

Chocolato is een chocolaterie & koffiehuis van een hoog niveau. Geen Mayana zoals in de Sint-Pietersnieuwstraat, maar een echte chocolatier waar de chocolade ter plaatse gemaakt wordt. Het ruikt er dus door en door naar chocolade. Het zou me zelfs niet verbazen als ik achterna helemaal naar chocolade rook. Je kunt er de heerlijkste chocolademelk drinken, lekkere chocoladetaart eten en ook pralines kopen. Maar geen zorgen, heb je geen zin in chocolade? Dan kun je ook gewoon een frisdrankje, koffie of appeltaart eten. Voor elk wat wils! Ik ging er samen met mijn sidekick Eline en wij dronken er allebei een chocolademelk, want daarvoor gaan we nu wel echt binnen in zo’n bar.

 

Chocolato4

 

Het paradepaardje van Chocolate is ongetwijfeld de grote gigantische keuze aan chocolademelk! Je kunt er ook ‘gewone’ chocolademelk drinken, maar zo’n special is toch wel een hele ervaring, en eigenlijk een maaltijd op zich. Ik heb het mogen ervaren, seriously, stuffed! Eline nam een chocolademelk met hazelnootpasta en nootjes, waardoor je precies Nutella chocomelk drinkt, delish! Ik nam eentje met geroosterde mini marshmallows, so good! Oké, je legt tussen de 7 en 10 euro neer voor een speciale chocolademelk. Da’s veel! Maar geloof me, het is een religieuze ervaring. In het weekend kun je er ook genieten van de heerlijke ontbijtformules. Misschien een goed plan na mijn examen morgenochtend?

 

Chocolato2

 

Chocolato is heel leuk en gezellig ingericht. Je kunt kiezen tussen de gezellige zetels of de comfy stoeltjes. Perfect om dus lang te blijven hangen, hihi. Mij zien ze bij Chocolato zeker terug!

 

Chocolato3

 

Adres: Sint-Michielshelling 7

Ben jij al eens naar Chocolato geweest?

 

xxx Floriane

Share:
Floriane
Written by Floriane
Hoi! Ik ben Floriane. Ik ben een Ostendaise die haar hart verloor aan Gent, Londen en Disneyland Parijs. Ik leef op koffie, lekker eten, goed gezelschap en goede boeken.