Ik ben altijd enthousiast als er een nieuwe koffiebar uit de grond schiet in hartje Gent. De blogger/latte-addict in mezelf denkt meteen: “yesss perfect excuus om meer koffie te gaan drinken en daar een hele dag te vertoeven”. Dus toen ik Espressobar Take Five tegenkwam in de Voldersstraat ging ik er zo snel mogelijk heen.

takefive

Espressobar Take Five is te vinden in de Voldersstraat nummer 10 te Gent. Pal in het centrum en dichtbij Gent’s grootste shoppingstraat, de Veldstraat. Daarom is dit dan ook de perfecte pitstop tijdens het shoppen.

takefivekoffiebar

Er heerst een gezellige sfeer in de koffiebar dankzij het vriendelijke personeel. Je kan er van koffie maar ook van thee, limonade, cake, ontbijtkoeken en lunch genieten. Yummm!

takefive3

Latte en Cappuccino

Take Five is wat groter dan je op het eerste moment zou denken. Er is namelijk een boven- en benedenverdieping. Beide verdiepingen zijn uitgerust met gezellige zeteltjes en lange tafels. Er valt ook enorm veel licht binnen in de zaak, zeker boven. Iets waar ik echt van kan genieten. Niets leuker dan dromerig naar buiten kijken met een heerlijke latte in de hand.

takefive4

Take Five bovenverdieping

Het enige wat ik wel wat jammer vind, is dat Take Five de deuren sluit op zondag. Ik hou wel van wat windowshopping op zondag en een verwarmende koffie daarna kan zo goed smaken! Maar is de koffie goed? Ja! Is de locatie top? Ja! Is het er lekker gezellig? Ja!

Geef dus zeker een paar minuutjes van je dag aan deze nieuwe hotspot, je zal absoluut niet teleurgesteld zijn.


Veel liefs

Flo

Share:
Flo
Written by Flo
Hi! Ik ben Flo, une petite Gantoise die behoorlijk veel passies heeft. Noem mij een beauty geek, & Other Stories addict, gamer en blogger. I love all of it!