In augustus kwam een vriendin uit my hometown Aalst op bezoek bij mij in Gent. Samen zijn we de Primark onveilig gaan maken. Of ja, eigenlijk was het Primark die onveilig was voor onze portemonnee… Na het harde labeur dat shoppen noemt, zijn we gaan eten. Ik stelde al snel een plekje voor waar ik al eerder was geweest, JACK.

JACK premium burgers

Bij JACK vind je originele en lekkere gourmetburgers. Ze willen er de gezelligheid en de kwaliteit van een restaurant combineren met de snelheid en eenvoud van fastfood. Ik moet toegeven: ze zijn er met glans in geslaagd. Het is zeker een plek die ik nog meerdere keren zal bezoeken! Hieronder zie je wat sfeerbeeldjes en ik ben grote fan van hun interieur! Het is er zeer gezellig eten en hun zaak ziet er heel fancy uit. Wat ik ook een leuk detail vind, is de buzzer. Je bestelt aan de kassa, kiest en drankje uit en gaat met de buzzer een plekje uitkiezen. Na een korte wachttijd gaat de buzzer af. Yay, moment suprême!

InterieurZe hebben ervoor gekozen de keuze beperkt te houden onder het mom van ‘Do a simple thing well, and do it properly’. Mij hoor je niet klagen, want ik voel me verloren bij te veel keuze. Voor de veggies onder ons bieden ze ook veggieburgers aan, gemaakt van hazelnoot. Klinkt heerlijk! Iets om de volgende keer te proeven. Prijs en kwaliteit zit het ook zeer goed! Een medium menu heb je al voor ongeveer 15 euro. Hier zitten je burger, JACK frietjes, een drankje en een sausje bij. Je kan ook voor een large menu kiezen waarbij je een grotere burger krijgt. Zelf heb ik meer dan genoeg met een medium portie. Voor kleinere hongertjes kan je uiteraard ook enkel de burger kiezen.

Burgers JACK Dan nu over naar het lekkers! Ik bestelde de BACON Jack en mijn vriendin de Paris JACK. Ik vroeg om de bbq saus te vervangen door tartaar saus en het was geen probleem. Ik vond het een lekkere burger en de frietjes waren echt heerlijk. Mijn vriendin had een burger met appel, brie en walnootjes. Een leuke combinatie die haar smaakte.

In deze zaak zal je me zeker en vast nog tegenkomen!

Adres: Oude Schaapmarkt 1, 9000 Gent

Zijn jullie hier ook al geweest? Welke burger verorberde jij?

Xje Wendy

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be