Dankzij het zonnige oktoberweer had ik de kans nog enkele terrasjes mee te pikken. Eentje daarvan was bij concept store L’amuzette. Omdat ik het er erg gezellig en lekker vond, komt deze hotspot op Shades of Ghent. Veel leesplezier <3

L’amuzette concept store

L’amuzette, een plek voor moois en lekkers want je kunt er lunchen en leuke design items kopen. Alles waar je uit eet en op zit, is te koop in het winkeltje. Het zonnetje scheen, het terras lonkte en de naam was amusant, dus ging ik op ontdekking.

l'amuzette

Lekker lunchen

Je kunt bij L’amuzette terecht voor ontbijt, lunch, take-away, lunchmeetings. Mijn vriend en ik gingen er voor een gezonde lunch. Hij nam de Croque L’amuzette en ik ging voor de quiche met zalm. Op het menu vind je ook slaatjes en soepen, je kunt ook zelf een slaatje samenstellen. Mijn quiche was heerlijk en zeker zijn prijs waard. Mijn vriend vond de croque ook lekker maar toch wat prijzig voor de hoeveelheid. Dat bepaal je natuurlijk zelf, of de portie groot genoeg is. Maar hij bleef een beetje op zijn honger zitten.

l'amuzette

Croque L’amuzette

Rustig rondneuzen

Met een gevulde maag gaat het shoppen al wat vlotter. Er zijn tal van leuke items te ontdekken bij deze Gentse hotspot, denk gadgets en interieur. Ook als je op zoek bent naar een leuk cadeau voor een housewarming of een verjaardag ben je hier zeker aan het juiste adres. Er zijn duurdere stuks maar ook kleinere goedkopere items te vinden. Het winkeltje is niet supergroot en toch kun je hier LANG kijken, zoeken en vinden.

Adres & Openingsuren

Krommewal 2, 9000 Gent

Dinsdag tem zaterdag van 10u tot 18u30.
Elke 1e zondag van de maand: 10u tot 17u

 

Veel plezier op je ontdekkingstocht!

Veel liefs,

Flo

Share:
Flo
Written by Flo
Hi! Ik ben Flo, une petite Gantoise die behoorlijk veel passies heeft. Noem mij een beauty geek, & Other Stories addict, gamer en blogger. I love all of it!