Bibliofielen en koffieverslaafden, wisten jullie dat jullie droomlocatie bestaat? Simpelweg in hartje Gent. Maakt dat es mee. Ik heb het natuurlijk over koffiebar/boekenwinkel, het Paard van Troje. Ik ging er al enkele keren slurpen en snuisteren en nu ook gedocumenteerd. Je leest er alles over hier.

Het Paard Van Troje

Het Paard Van Troje Gent
Het Paard Van Troje Gent

Het Paard van Troje bevindt zich aan de mooie Kouter in Gent op het adres: Kouter 113, 9000 Gent. Dicht bij Cafe Theatre, waar we ook al een hotspot over schreven. De zaak is open van 10u tot en met 18u.

Overweldigend aanbod

Het Paard Van Troje Gent

Zoals ik al zei, kun je terecht bij het Paard van Troje voor boeken en koffie. Maar je kunt ook genieten van lunch en allerlei drankjes tijdens je bezoek. Hmm, wat kan ik zeggen over het aanbod van boeken? Veel boeken? Veel variatie? Oud en nieuw? Ook voor kinderboeken en self-helpboeken kun je er terecht.

Genieten op de Kouter

Het Paard Van Troje Gent

Het is dus een leuk concept. Koop een boek en geniet van het eerste hoofdstuk op locatie met een koffie. De ruimte voor de boeken vind ik ook leuk ingedeeld, en erg tof dat ze een terras hebben. Zie je jezelf al met een goed boek, bakend in de zon, op een terras op de Kouter? Ik wel!

Wat met de inrichting?

Het Paard Van Troje Gent

Mijn enige commentaar? De boekenruimte is leuk ingedeeld, maar het zitgedeelte vind ik niet altijd even gezellig zitten. Zeteltjes en kussens, dat zou perfect zijn. Maar dat is gewoon mijn mening. Is de koffie lekker? Yup, maar voor de beste koffie van Gent kijk je misschien nog wat verder. Opnieuw, dit is volledig mijn smaak en mening!

Ging jij er al langs?


Veel liefs,

Flo

Share:
Flo
Written by Flo
Hi! Ik ben Flo, une petite Gantoise die behoorlijk veel passies heeft. Noem mij een beauty geek, & Other Stories addict, gamer en blogger. I love all of it!