Ik had het wel eens voor dat iemand een datevoorstel deed: waarom gaan we niet lekker sushi eten? Ja leuk! Waar kan je goede sushi eten in Gent? Het bleef vaak stil, want het was me niet zozeer duidelijk waar je goed sushi kan eten in Gent. Tot vandaag! Wendy en ik werden uitgenodigd voor de opening van Sushi Plaza in Gent en gingen eens proeven en brengen hier je hier verslag uit 😉

Azië in Gent

Bij het binnenstappen kom je meteen in een warm interieur dat Oosterse sferen uitblaast. Het zijn vooral de warme kleuren die het hem doen!


Warme service

We werden hartelijk onthaald met een soort van welkomstsjaal en kregen een plaatsje toegewezen in het gezellige Oosterse interieur. Ja hoor, het cliché dat Aziaten supersociale en vriendelijke mensen zijn wordt ook hier doorgetrokken.

Meteen kwam er een boot (een houten miniatuurboot) vol sushi aan. Yum!De uitblinkers

Dankzij de verschillende soorten boten konden we van alle soorten sushi proeven. Onze favoriet? Dat was de hoso maki met zalm en een schijfje advocado on top! Het water loopt in de mond als we eraan denken. Je hebt er ook voor ieder wat wils! Er is vis, kip en veggie voor de liefhebbers! Ook heb je naast sushi ook warme zaken zoals loempia’s. Er was eigenlijk niets dat we niet lekker vonden.

Praktisch

Sushi Plaza bevindt zich in de Vlaanderenstraat 13, B-9000 Gent. Wat maakt Sushi Plaza nog dat tikkeltje extra speciaal? Het is 7 op 7 open. Van 12u tot 14u30 en 17u30 tot 22u kan je genieten van deze rauwe kost. Daarnaast kan je ook afhalen bij Sushi Plaza en hun inschakelen voor catering tijdens een event. Niet zo zot van rauw? Je kunt ook kiezen voor warme gerechten zoals Pad Thai, Teriyaki en Thaise curry schotels.

Zijn jullie ook zo zot van sushi?

Liefs,

Flo & Wendy

Share: