Wraps & Soups is een foodbar gelegen in de Lange Violettestraat 64, vlakbij ’t Zuid, die zich (zoals de naam doet vermoeden) specialiseert in huisgemaakte wraps en soep. Louise en Flo gingen er op lunchdate en doen met veel plezier uitgebreid verslag!

Wraps & soups

Wraps & Soups

Bij Wraps & Soups kun je kiezen voor take-away of een plekje binnenin. Je kunt trouwens al meteen op de website bestellen als je wil afhalen, kwestie van praktisch zijn!

We werden vriendelijk onthaald en met grote hongerige ogen keken we naar de vitrine vol lekkere (en gezonde) ingrediënten. Dat was moeilijk kiezen! We besloten voor een wrap en een koffie latte te gaan. Louise koos voor de Italiawrap en Flo ging voor een Scampiwrap.

Wrap & Soups

Louise:

Ik ging voor de Italiawrap met groene pesto, rucola, mozzarella, geroosterde pijnboompitten,… Toen ik de ingrediënten las, was ik meteen verkocht. Het klinkt misschien als de typische italia maar dat was het niet.

De wrap ging bij mij zeer vlot binnen en zeker niet alleen omdat ik een reuze honger had. Ik was echt heel blij met mijn keuze want de Italiawrap smaakte enorm. Het was ook de ideale hoeveelheid om mijn honger te stillen tot het avondmaal. Wrap & Soups

Flo:

Ik koos voor de Scampiwrap omdat die allesbehalve basic leek en mhmmmm scampi’s, die zijn gewoon om van te smullen. De wrap bevatte rucola, in curry gebakken scampi, guacamole en nog andere groentjes.Daarnaast leek het me een goed idee om voor deze wrap te gaan omdat ik zeker was dat hij goed ging vullen.

Dit is altijd een beetje een angst die ik heb bij wraps. Zal ik wel voldoende gegeten hebben hiermee? Ik maakte me duidelijk zorgen om niks want ik kreeg deze kanjer niet volledig op. De wrap was lekker warm maar koelde toch vrij snel af, maar dat is waarschijnlijk omdat ik te veel aan het babbelen was met Louise. Ik vond de Scampiwrap erg lekker en zou hem zeker nog een keer nemen.

Het menu

Naast wraps en soep (duh) kun je ook nog andere maaltijden scoren bij deze Gentse foodbar. Er is een ruime keuze aan flaguettes, slaatjes en enkele spaghetti’s. Tegen de dorst zijn er ook frisdranken, koffie, biertjes, wijn en enkele smoothies.

Wrap & Soups

Betaalbaarheid

Voor een salade betaal je tussen 8 en 10 euro, voor een flaguette 5 euro. Een wrap kost je 7,50 een spaghetti 8 euro. Dat valt zeker mee als je weet dat je met deze porties genoeg gegeten hebt.

Wraps & soups

Het verdict

Wie fan is van gezonde, betaalbare wraps is bij Wraps & Soups zeker aan het juiste adres. Het is niet de gezelligste hotspot om te gaan lunchen maar hun focus is dan ook eerder take-away. Wij kunnen alvast niet wachten tot het zonnetje erdoor komt om een wrap af te halen en gezellig in het Zuidpark te gaan lunchen!

Wrap & Soups


 

Flo & Lou

Share: