Yoghito Gent

Ken je Yoghito al? Je raadde het misschien al, maar hier kom je voor all things yoghurt. Floriane en Wendy ontdekten deze nieuwe hotspot toen ze zelf aan het wachten waren op de trein. Plots was wachten een stuk interessanter geworden. Ze testten het voor jullie uit!

Yoghito Gent

 

Het station heeft er weer een topper bij. Eerder stond de mooie foodtruck van Bloch er al en nu telt de verzamelplaats voor pendelaars een hotspot meer. In vergelijking met wat ervoor stond is dit een verademing voor het oog. Buiten op het raam zie je al meteen het frisse blauwgroene kleurtje van Yoghito. Mocht je dat niet meteen vinden, ga dan op zoek naar het bord vlak naast hun deur. Eenmaal binnen kom je in een clean mooi interieur terecht met hier en daar houten accenten, wat het geheel gezelliger maakt. Je kunt de yoghurt meenemen, maar er zijn ook een aantal tafeltjes voorzien om het ter plekke op te eten.

 

interieurYoghito biedt zowel verse als frozen yoghurt aan, maar daarnaast kun je er ook smoothies en shakes drinken. Voor elke persoon en elk moment wat wils. Het unieke aan Yoghito is dat je kunt kiezen uit verschillende soorten yoghurt, waaronder een wekelijkse special en erg veel toppings. Je kunt er volledig je eigen ding van maken. Daarbovenop is het ook betaalbaar. Voor een small potje yoghurt betaal je 2,45 euro en voor elke topping 70 cent.

Weet je niet goed waar je zin in hebt? Geen nood, de meisjes van Yoghito zullen je met heel veel plezier helpen om de juiste yoghurt voor je te vinden.

 

PicMonkey yoghi

Wendy haar eerste ervaring bij Yoghito was een seizoenspecial: yoghurt met witte chocolade, aardbeien en frambozencoulis. Zij koos als yoghurt de Griekse variant. Ze was aangenaam verrast van hoe goed het vulde en vooral, hoe lekker het smaakte! Ze liet het niet bij een eerste keer, maar ging de tweede keer voor een froyo. Dat zie je op de rechtse foto: frozen yoghurt van mango, granola met chocolade en vanillesaus. Hiervoor betaalde ze 3,90 euro, maar het sausje krijg je altijd gratis bij froyo. Ook dat vond ze om van te smullen! En oh ja, wat ook fantastisch is: there’s take-away!

 

Yoghito

Floriane pendelt sinds kort opnieuw tussen Oostende en Gent. Voor haar komt Yoghito als geroepen, want nu kan ze daar een gezond tussendoortje halen. Eindelijk, want in het station kon je tot voor kort vooral ongezond voedsel kopen. De eerste keer kocht Floriane een klein potje magere yoghurt met cacao nibs erop. Heerlijk verfrissend én vullend! Ondertussen is Floriane helemaal verkocht aan de Kokospolitan: yoghurt, banaan, melkchocolade, kokos, hazelnoten en ahornsiroop. Het smaakt een beetje zoals Bounty, maar zoveel lekkerder en ook gewoon veel gezonder! Yum! Voor een groot potje Kokospolitan betaal je 5,80 euro en dat is echt helemaal de prijs waard, want je hebt beslist geen honger meer hierna!

 

 

Gingen jullie ook al langs bij Yoghito? Wat proefden jullie?

 

Veel liefs, Wendy & Floriane

 

Share: