Druk in de weer en lichtjes last van kerststress want december, da’s cadeautjesmaand! Nog steeds de handen in het haar? Misschien hebben wij wel het ideale cadeau! Houdt die persoon van Gent of wil hij/zij Gent graag eens ontdekken? Inclusief lekker eten, verwennerij en lokale shops? Yes, yes en nog eens yes? Scroll dan snel verder 😉

De stad Gent met een strikje rond

Cadeaubon Gent is niet zomaar de zoveelste cadeaubon, maar geeft een ervaring cadeau. Zeg daag tegen saaie cadeaubonnen voor ketens en geef eens een originele gift card. Cadeaubon Gent leidt je door de stad op een heel interactieve manier. Kies zelf wat je met de bon doet in Gent. Ga ermee naar die ene hippe winkel, spring eens binnen in een toffe lunchplek, laat je verwennen of ga voor een koffietje, het kan allemaal! De bon haal je in een verkooppunt of bestel je heel makkelijk via hun website. Je kiest de waarde zelf en krijgt vervolgens een soort van gift card met een code erop.

Cadeaubon Gent

De cadeaubon Gent weten te strikken, maar weet je niet meer waar je allemaal met de bon terecht kan? Ze hebben ook een gratis app waar elke deelnemende zaak in staat en zo vind je ook meteen het adres. Er staat een vervaldatum op, maar je hoeft hem niet in één keer volledig op te maken. Je kunt dus de enige dag ermee gaan lunchen en de andere dag kan je er een leuk juweeltje voor jezelf mee kopen 😉

Wij testten de Cadeaubon Gent uit en hij is superhandig!

Vandekerckhove & Bar

Onze favoriete deelnemende winkels

Wij gebruikten de Cadeaubon Gent tijdens onze cadeauzoektocht en ontdekten heel wat leuke lokale hotspots!

 

Vandekerckhove & Bar

Vandekerckhove & Bar

Hier kan je pauzeren voor een koffietje of om een tof geschenkje uit te zoeken voor een echte koffie lover! Wist je dat Flo hier ook al over schreef?

Adres: Brabantdam 55, 9000 Gent

 

Piet moodshop

PIET Moodshop

Dé ideale plek om een origineel cadeautje te zoeken voor iemand anders of voor jezelf! Je kijkt je ogen uit en wedden dat je heel die winkel leeg wilt kopen?

Adres: Sint-Pietersnieuwstraat 94, 9000 Gent en Hippoliet Lippensplein 22, 9000 Gent

 

https://www.instagram.com/p/BrcKUldHIem/

Mus In Een Plas

Deze winkel hebben we beiden nog niet eerder bezocht, maar shame on us! Dat we dit schattige winkeltje nog niet eerder gespot hebben, we weten het niet. Je vindt hier de meest prachtige cadeau’s met de mooiste boodschappen. Wij zijn fan en vonden er allebei een geschenkje.

Adres: Serpentstraat 22, 9000 Gent

 

bookz&booz

Bookz&Booze

Nog een topper in de categorie ‘cadeautjes’ is Bookz&Booze. Hier vind je niet enkel een boek, maar ook de perfecte drank als match bij het boek. Zie je het boek niet meer door de bomen? Vraag dan raad in de winkel. De man helpt je met véél enthousiasme verder!

Adres: Hoogpoort 35, 9000 Gent

 

Wij vonden het superleuk om op deze manier door Gent te wandelen. Je ontdekt er plekjes mee die je waarschijnlijk niet zou binnenstappen zonder Cadeaubon Gent, of toch minder snel. Op hun website vind je alle deelnemende handelaars. Als Gent lovers vinden wij het echt een topcadeau!

 


Wat vind jij van dit soort cadeaubon?

♥ Louise & Wendy

 

Disclaimer: De blogpost werd gesponsord, maar wat wij schrijven blijft onze eigen mening en is in geen enkel geval voorgekauwd 😉

Share: