Vorige zondag mochten wij, Hanne, Wendy en Layla op ‘high tea’ van Madam Bakster in Peaberry Coffeebar. We keken onze ogen uit op al die prachtige desserts en verwenden onze smaakpapillen ten volle. En dat zag er ongeveer zo uit:

High Tea @ Peaberry coffeebar Gent

Madam Bakster is ook wel bekend als Laura Verhulst. Zij is een student-ondernemer die de gezelligheid van samen desserts eten wilt behouden, maar zonder de ongezonde ingrediënten. Op haar website kan je al haar verantwoord lekkers bestellen, maar je vindt haar desserts ook in verschillende Gentse hotspots, waaronder Peaberry. Ook is ze een van de finalisten voor dé Gentse student-ondernemer van het jaar. Op onze stem kan ze alvast rekenen!
Madam Bakster @ Peaberry Coffeebar  
We waren aangenaam verrast door het creatieve gebruik van bepaalde ingrediënten. Zo waren het allemaal combinaties die we nooit eerder geprobeerd hadden. We moeten toegeven: er zaten een paar heel lekkere dingen tussen. Zo was Hanne zot van de dadelballetjes, geraakte de avocadotaart bij Wendy heel vlotjes binnen en de karamel-appeltaart werd Layla’s favo. Behalve eten, was er ook koffie en groene thee voorzien door Laurence, de eigenares van Peaberry. We kwamen zeker niets te kort.
Madam Bakster @ Peaberry Coffeebar Gent

We waren op het event met ongeveer vijftien andere bloggers. Eindelijk voelden we ons niet awkward omdat we als enige stonden te flitsen en gretig bezig waren met onze Intagrampagina te updaten. We ontmoetten er ook heel wat leuke nieuwe mensen. Fijn om eindelijk echte gezichten te zien achter de blog.

Madam Bakster


Kusjes,

Layla, Hanne & Wendy

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be