komono

Na een editie in 2019 gaat KOMONO dit jaar opnieuw voor een Gentse pop-up store in de Veldstraat. Van maart tot april kan je hier kleurrijke zonnebrillen en horloges shoppen uit o.a. de Lunar collectie of wat dacht je van een model van duurzame eco of gerecycleerd acetaat? Het interieur is geïnspireerd op de Antwerpse Flagship store door Gonzalez Haase en is een mix van industrial, graffiti-tagging en tijdloos design. Louise & Wendy brachten de shop een bezoekje en nemen je graag even mee!

komono

De pop-up shop

De winkel vind je pal in het centrum in een van de bekendste winkelstraten in Gent. De winkel is supertof ingericht zonder dat het té druk oogt en je krijgt instant zin om alle zonnebrillen te passen. Ook opvallend; de zonnebrillen zijn niet volgens geslacht onderverdeeld. Een mooie aanpak, als je het ons vraagt!

komono
pop-up gent
komono gent

De gekozen zonnebrillen

Ik (Wendy) koos voor de Aston Acetate Champagne en die kost €99. Acetate is een allergie-vrije plastic gemaakt van planten, dus niet hetzelfde als de gewoonlijke plastic met petroleum als basis. Acetaat is wél milieuvriendelijk en wordt gevormd door organisch materiaal.

Daarnaast werken ze ook met gerecycleerd acetaat. Ze verzamelen alle restjes van acetaat, die smelten ze vervolgens samen en erna kleuren ze dat met pigment. Zo voorkomen ze dat deze restjes tot afval gedoopt worden.

Aston Acetate Champagne -

Aston Acetate Champagne – €99.00

Ik (Louise) was meteen fan van The Clement Acetate Tortoise Demi. De bril kost ook €99 en bijzonder veelzijdig want hij past bij elk gezicht en elke gelegenheid. Dat was net wat ik zocht!

Daarnaast is de Clement nog beschikbaar in verschillende andere kleuren, onder andere champagne, zwart, oranje en donkerbruin.

The Clement Acetate Tortoise Demi

The Clement Acetate Tortoise Demi – €99.00


Welke bril van Komono staat op jouw wishlist?

Nog meer lezen?

♥ Wendy & Louise

Share: