Op Shades of Ghent reviewen we af en toe ook wel eens toffe winkels. Vroeger werden die ook gecategoriseerd onder Hotspot, maar vanaf nu worden dat Hotshops. Gewoon even ter informatie! De hotshop die ik vandaag uit de doeken doe is een toffe boekenwinkel die The Other Shop heet. Waarom vind ik deze winkel nu zo speciaal? 

 

Too cool for school

The Other Shop is uniek vanwege hun aanbod. Je vindt er voornamelijk boeken en hebbedingen die cadeaugeschikt zijn. Geen intrigerende roman van Hemingway maar wel “Hipsternames for babies“, “The fuck it list“, “Tellen in het Gents” en de lijst gaat verder. Bookaddicts zoals mezelf slaan hier zeker hun slag. Zelfs als je niets koopt is het gewoon een leuke winkel om te ontdekken.

The Other ShopThe Other Shop

 

Zeg het met een kaartje

Kaartjes kopen is weer helemaal in. Iemand gelukkige verjaardag wensen op Facebook is zo passé. Koop liever een uniek lichtjes sarcastisch kaartje. In The Other Shop vind je een rijkelijk aanbod van de allerleukste kaartjes. Ik kocht er eentje voor moederdag waar op stond: I love how we don’t even have to say out loud who your favorite child is. En dat is grappig omdat ik enig kind ben… Ja zo is mijn humor wel. Je vindt er trouwens kaartjes van Kaart Blanche, leuk!

The Other Shop

Cool cadeau? Check!

Naast die originele boeken vind je er ook travelboeken, kookboeken, fotoboeken, wereldkaarten en andere leuke hebbedingen. Ik beloof je dat je een wijs en origineel cadeau vindt voor de volgende jarige in je vriendengroep. Wat ik wel al opmerkte is dat in de paar keer dat ik er binnenging er nog steeds dezelfde boeken lagen. Ik weet niet of het aanbod vaak aangevuld of gewisseld wordt.

The Other ShopThe Other Shop

 

Praktisch

The Other Shop bevindt zich in de Mageleinstraat 40Gent en is open van 11u tot 18u behalve op zondag. Hier heb je enkele plus – en minpunten op een rijtje.

 origineel concept

 grote winkel met ruim aanbod

vriendelijk personeel

 betaalbaar

cadeau vinden gegarandeerd

 Geen vernieuwend aanbod

Veel plezier met het ontdekken van Gent! Als jullie dit lezen ben ik Vietnam of Cambodja aan het ontdekken, wish me luck!

 

Veel liefs,

Flo

Share:
Flo
Written by Flo
Hi! Ik ben Flo, une petite Gantoise die behoorlijk veel passies heeft. Noem mij een beauty geek, & Other Stories addict, gamer en blogger. I love all of it!