Dit is waarom Gent een van mijn favoriete steden is: de hotspots! Er is echt voor iedereen wat wils. Voor zij die er het eens van willen nemen en hun tanden willen zetten in een goeie dikke burger, voor de pastalovers heb je ook een arsenaal aan keuzes of ga je lekker voor multicultureel? De hotspot van vandaag is er eentje met lekkere gezonde slaatjes! Lees en kijk je mee?

Een boontje voor het interieur

Alleen al de voorgevel van Boon vind ik eentje van de mooiste in Gent. Maar ook als je binnenstapt blonken mijn ogen meteen bij het zien van het interieur! Je oog valt meteen op de prachtige gouden toog en de vintage accenten. Ook de kaart met horoscopen die prijkt op de witte muur is een echte eye catcher! Oh, wat houd ik zo van een interieur met ‘cachet’.

Let’s talk about food

Misschien nog belangrijker dan de sfeer is het eten en de drank natuurlijk! Flo en ik gingen er samen lunchen en probeerden het voor de eerste keer uit. Kijk je graag vooraf al eens op de kaart of het wel iets voor jou is dan vind je hun menukaart ook online! Flo ging voor de grote salade Boon (€14) en ik ging voor een kleine seizoensalade (€9) met gandaham als supplement met brood. Zo had ik nog wat meer variatie, want een grote slaatjes eter ben ik eigenlijk niet. Dit lunch gerechtje was perfect voor mij: gezond, lekker en net genoeg! Ik was fan van mijn slaatje, maar Flo iets minder. Ik raad dan zelf ook aan om gewoon een klein slaatje te nemen in combinatie met brood en wat vlees voor meer variatie en zodat je rond gegeten bent.


Nog plek over voor dessert?

Nadat je zo’n gezond slaatje at kan er misschien nog een dessertje in? Deze zoeitigheden testten we zelf niet, maar als je het zo ziet, kan het zeker niet slecht zijn!

Gingen jullie al eens healthy smullen bij Boon?

Xje,

Wendy

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be