Flo hier! Geen hotspot voor foodies deze keer maar voor lovers of all things shiny. Als je  WoW #46 las, zag je dat Louise, Wendy en ik de modeshow van Sundae en Curiosa & Co bijwoonden in de Wasbar. Je kon ook zien dat er bij Curiosa & Co toch wat maanachtige juwelen te vinden zijn. Als je mij persoonlijk kent, weet je dat dit een van mijn zwaktes is..

Curiosa & CoCuriosa & Co

 

Een dag later stond ik dan ook opnieuw in de winkel met mama om haar al dat moois eens te “tonen”. Lees: kijk wat voor een mooie kerstcadeaus dit zijn, hopelijk sponsor je mij. Een duivels plan dat toch gewerkt heeft.

 

Curiosa & Co

Maanpin € 15

Ik kocht er twee items. De eerste is deze pin of broche. Hij was me al in het oog gesprongen de avond van de modeshow en achtervolgde me in mijn dromen. Ik moest dat hebben! Ook moederlief was meteen verkocht. “Dat is echt iets voor jou.” Dus besloot ze me de maanachtige pin cadeau te doen. Love her. De pin heeft nu een plaatsje op mijn favoriete jas.

Curiosa & Co

Maar dat is niet alles. Ik kocht er ook een helix piercing. Vorig jaar in een WoW rond deze tijd volgden jullie me naar piercer Bodydesign. Ik ben sindsdien niet van juweel veranderd. Toen ik die kleine ringetjes met parels spotte dacht ik dat het tijd voor verandering was. Het ringetje is heel licht en aangenaam om te dragen maar heeft geen slotje, wat iets minder praktisch is.

Curiosa & Co

Alles in Curiosa & Co is handgemaakt. Elk item dat je van dichtbij bekijkt heeft een unieke uitstraling. Daarom hou ik er zo van. Je vindt er zowel eenvoudige elegante als uitzonderlijke juwelen die je nergens eerder zag. Toch blijft alles erg betaalbaar. Je vindt er ook kaartjes en wat huisdeco, opnieuw allemaal handgemaakt.

Curiosa & CoCuriosa & Co

Spring dus zeker eens binnen bij Nederkouter 120, 9000 Gent. Je weet nooit wat voor magische juwelen je vindt!


Ik ben alvast klant!

 

Veel liefs

Flo

Save

Share:
Flo
Written by Flo
Hi! Ik ben Flo, une petite Gantoise die behoorlijk veel passies heeft. Noem mij een beauty geek, & Other Stories addict, gamer en blogger. I love all of it!