Gent blijft een van mijn favoriete steden in België! Het is er zo gezellig druk en de architectuur is er prachtig, maar waar ik echt heel zot van ben zijn de talloze hotspots die Gent te bieden heeft. Ik ging naar Madam Bakster en vertel jullie graag waarom het zéker eens een bezoekje waard is!

Guiltfree genieten

Zondag? En zin in een stukje taart en koffie zonder dat je té veel zondigt? Dan is Madam Bakster the place to be! Laura haar verhaal ontstond wanneer ze een gezonder levensstijl zocht, zonder calorierestrictie. Ze werkt uitsluitend met 100% natuurlijke producten en zonder geraffineerde suikers, dierlijke producten en tarwe. Zo kun je met een gerust geweten van je taartje en koffie genieten! De prijzen liggen hier in dezelfde lijn als de meeste zaken in Gent, dus je hoefde zeker niet bang te zijn voor een hoger prijskaartje.

Interieur: hebben!

Ik vind het een superleuke plek om tijd door te brengen. Het is voor mij het ideale interieur: gezelligheid gecombineerd met een hippe inrichting! Zéker in het hoekje met de zetel is het knus. Ik zag wel dat de okergele zetel in de tussentijd vervangen werd. Ik ben benieuwd hoe het hoekje er nu uitziet! Spoedig eens teruggaan, me dunkt. Alle excuses lijken me goed om daar nog eens te vertoeven :p
Zonder zorgen

Toen ik langsging, kon je nog rondlopen in shortjes en genieten van warme zonnestralen. Ik koos dus een iced latte en mijn gezel ging voor een chocomelk. Weet je nog dat ik zei dat ze geen dierlijke producten gebruiken? En ja hoor, ook geen melk dus! Smaakt dat dan wel zo’n latte zonder échte melk? Volmondig: JA! Tot mijn grote verbazing was het heerlijk en miste ik helemaal geen koemelk. Wat gebruiken ze dan wel hoor ik je vragen. Ze vervangen koemelk door homemade amandel- en hazelnootmelk. Daarbij namen we natuurlijk ook een stukje taart. Wat had je gedacht? Ik ging voor Daisy, een romige banaan kokostaart. Mijn vriend ging voor een stukje van de karamel pecanbar. En mmm, guiltfree betekent op deze plaats zéker niet smaakloos. Integendeel zelfs!


Een échte zondag zoals het moet!

Koffie en taart passen uiteraard ook heel goed bij gezelschapsspelletjes en dat hebben ze goed onthouden bij Madam Bakster. Op de planken vind je een ruime keuze aan spelletjes. Net als je denkt dat het niet nog gezelliger kon!

Wat vinden jullie van deze guiltfree plek?

Xje

Wendy

Save

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be