Palenque Gent

De zomer is momenteel vervlogen, maar zoek de zomer vibes op bij Palenque! Wie zegt dat je het vliegtuig op moet om je in Latijns-Amerika te wanen?

Palenque Gent
Palenque Gent
Bar & conceptstore

Flo en ik gingen er in de eerste plaats om te sippen van een lekker drankje. Ik koos voor een mojito en Flo voor een lekker wit wijntje. Het drankje vloeide goed binnen en het stekje is heel erg leuk ingericht! De prijzen zijn zoals in de meeste café’s, betaalbaar dus. Op vlak van smaak was mijn mojito ook echt lekker! Bij mojito’s kun je namelijk heel snel de bal misslaan bij mij als er een ingrediënt te hard overheerst. Geef mij dus gerust nog eentje van deze 😀

Maar naast de bar zelf vind je ernaast ook een ‘mercadito‘. Daar moet je zijn voor de typische Latijns-Amerikaanse drank zoals Rum, Mezcal, Sotol, enzovoort. Verder kun er ook enkele ‘handpicked Artisanias’ kopen zoals hangmatten, sjaals en lederwerk. Met de cadeautjesperiode in zicht misschien een ideaal cadeau voor een latin lover?

Palenque Gent
Palenque Gent
Sfeer

Bij Palenque ben je ook op het juiste adres om in een gemoedelijke sfeer bij te praten. Je geniet er van een chille sfeer en als je niet naar buiten kijkt, zou je bijna denken dat je echt in Mexico bent.

Palenque Gent
Palenque Gent

Waar?

Je vindt Palenque in de Serpentstraat 28 in Gent. Dinsdag en woensdag zijn ze gesloten.

Wil jij ook wel eens afreizen naar Latijns-Amerika? Nipte je in Palenque ook al eens van een drankje?

Cheers!

Xje

Wendy

Save

Save

Save

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be