Opgelet liefhebbers van secondhand en “pre-loved” items en meubels, there’s a new kid in town! Studio Vangst opende onlangs de deuren in de Baudelostraat 23, in de brocante wijk aan de Vrijdagsmarkt. In hartje Gent natuurlijk, waar anders?

 

Eigenares Lola schuimt elke rommelmarkt af op zoek naar originele tweedehands interieur items. Ze haalt er de mooiste meubels en hebbedingen uit en die krijgen een plaats in Studio Vangst. Bovendien maakt Lola ook zelf enkele stukken zoals de fluffy roze zitzak (love!).

 

 

Wendy en ik gingen op bezoek en waren meteen verliefd. Wat kan tweedehands toch mooi zijn. We kwamen dan ook thuis met een originele vaas die in een ander leven een whiskyfles was. Nu zitten er bloemen in!

 

 

Uniek aan Studio Vangst is hoe de winkel in elkaar zit. Zo wandel je precies een kant-en-klaar huis binnen met een vintage interieur. Lola verklaart dat bezoekers zo inspiratie kunnen opdoen, welk tweedehands stuk past precies in hun huis? Zo zie je meteen welke kleuren goed bij de items staan of hoe je je woning meteen kan opfleuren met die ene coole vaas. Daar waar het op een rommelmarkt daadwerkelijk rommel lijkt, bewijst Lola het tegendeel!

 

 

Heb je zelf ooit een ongelofelijk mooie kast geërfd van je oma waar je helaas geen weg mee kan? Je kunt contact opnemen met Studio Vangst en wie weet krijgt jouw stuk een tweede thuis.

Wie niet houdt van puzzelen met Ikea meubels en op zoek is naar een pronkjuweel om je woonst extra karakter te geven, kan zeker terecht bij Studio Vangst.

 

 

Studio vangst is open op woensdag en vrijdag van 11.30u tot 19u, en op zaterdag en zondag van 10u tot 19u.

Veel liefs

Flo & Wendy

Share: