Taste@home

Hopelijk gaat op 1 mei de geplande volledige heropening van de horeca van start! Wat verlang ik zo naar die terrasjes, dat gezellige brunchen en het bijpraten tijdens een uitgebreid etentje. Voorlopig moeten we nog wat geduld uitoefenen maar gelukkig zijn er tal van restaurants die takeaway aanbieden.

Jules bar

Dit is persoonlijk een van mijn favorieten in de buurt. Het is vernieuwend, heerlijk en niet te duur. Mijn lievelingsgerecht? D’Julies met pulled pork!

Restaurant Calla’s

Helaas ben ik nog niet in het restaurant geraakt, maar mijn vriend is er al gaan dineren en kan het aanraden. Restaurant Calla’s werkt met een variabel menu dat elke week anders is.

Traiteur Stefaan

Voor Brams verjaardag bestelde ik bij deze traiteur vorig jaar een heel sharing menu en het was een voltreffer. Zeker als je iets dat je makkelijk thuis kunt opwarmen op een zelf gekozen tijdstip.

Taste@home

Deze zaak heb ik leren kennen via Louise. Het is een toffe zaak gelegen in Hansbeke en ze bieden allerlei lekkere foodboxen aan. Een voorbeeld van een foodbox is de tacobox, die €15 per persoon kost. Een echte aanrader! Alles was superlekker en vooral de guacamole was om U tegen te zeggen. Ik had genoeg, maar voor grote eters kan dit misschien wel net te weinig zijn. In betere tijden bieden ze ook catering en een kok aan huis aan.

Le Chevalier in Oostende

Afsluiten zonder het restaurant van onze ex-blogster Floriane te vermelden, kunnen we uiteraard niet doen. Helaas is Oostende wat te ver om een takeaway bestelling te plaatsen maar heb je een weekendje Oostende geboekt? Bestel dan zeker hier je takeaway!

Las je ook deze blogposts al?

Xje,

Wendy

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be