Mocht je deze zomer eens een dagje naar Brugge gaan, dan ken ik de perfecte plek waar je van een overheerlijk ijsje kan genieten! Al jaar en dag is Gelateria Da Vinci mijn vaste stek in Brugge en nog steeds word ik elke keer aangenaam verrast. Er zijn namelijk erg regelmatig nieuwe smaken.

Gelateria Da Vinci is een ijssalon in het hartje van Brugge en het wordt uitgebaat door Sylvia en Martin met behulp van een aantal vaste werkkrachten die stuk voor stuk zeer vriendelijk zijn tegen elke klant. Wat Da Vinci zo herkenbaar maakt, is het kleurrijke interieur en de zomerse feestmuziek die je er constant hoort.

 

DV2

Kinder Bueno & Snickers

 

Elke dag serveren ze 20 smaken, waaronder de klassieke smaken en de eerder speciale smaken zoals Chocolade mousse en After Eight. Bij Da Vinci wordt alles steeds vers in huis gemaakt. Je kan je ijsje meenemen of ter plaatse opeten. Als je liever eerst even proeft van een smaak, dan mag je dat zeker vragen! Je krijgt dan een lepeltje van die smaak zodat je het eerst eens kan proeven.

Mijn all-time favorites zijn Snickers, Chocolade mousse en Watermeloen, maar ook Groene appel en Ferrero Rocher kunnen mij zeker bekoren.

 

Ik ben er onlangs tijdens het soldenshoppen langs geweest en ik heb er genoten van de nieuwste smaak, nl. Perzik ijsthee. Ik overdrijf niet als ik zeg dat het een echte smaakbom was! Overheerlijk! Het smaakte enorm fris en fruitig!

 

DV

Perzik ijsthee & watermeloen

Adres

Geldmuntstraat 34

8000 Brugge

 

Hopelijk kan jij in dit mooie weer ook eens genieten van een lekker ijsje!

xxx Floriane

Share:
Floriane
Written by Floriane
Hoi! Ik ben Floriane. Ik ben een Ostendaise die haar hart verloor aan Gent, Londen en Disneyland Parijs. Ik leef op koffie, lekker eten, goed gezelschap en goede boeken.