It’s almost that time of the year again! Tijdens de feestdagen trekt iedereen zijn mooiste outfit aan, en daar doen wij natuurlijk ook aan mee. Hanne, Louise en Flo delen een feestelijke outfit ter inspiratie. Wat trek jij aan voor Kerst en Nieuwjaar?

Louise – Comfortably chic

Mijn voornaamste vereiste is dat ik er chique uitzie, toch wil ik de avond ook comfortabel doorkomen. Een strak kleedje is heel mooi, maar de feestdagen staan gelijk aan veel eten. Om die reden verkies ik liever iets comfy. Deze jumpsuit kan je zowel met hakken als met sneakers dragen, wat voor mij ook een groot pluspunt is. Verder moet mijn outfit ook warm genoeg zijn. Aangezien ik op Nieuwjaar graag fiets naar mijn bestemming.

Deze jumpsuit mocht ik tijdens een opdracht als model voor eindejaarsbeelden aandoen. Net als vorig jaar vond ik op die manier mijn outfit want na de shoot ben ik de outfit gaan kopen op Zalando.  Ik was met andere woorden goed voorbereid. YAY!

Feestelijke outfitFeestelijke outfit Feestelijke outfit

Florence – Stay Gold

Een simpele jurk maar dan in glitter en goud, dat kun je enkel aandoen op Kerst of Oudejaar. Ik kocht deze jurk zo’n twee jaar geleden bij &otherstories en droeg ‘m al eens eerder. Goud is tijdloos, niet? Daarnaast combineerde ik tal van kleine gouden accessoires om het speels te maken. Ster van de show blijft toch mops Otto.. en daar hoeft ‘ie niks speciaals voor te doen 😉

Feestelijke outfit

Feestelijke outfit

Feestelijke outfit

Hanne – Glitter, glitter, glitter

Net als Flo durf ik op Kerstmis of Nieuwjaar ook uitpakken met wat glitter. Deze felblauwe glitterjurk is van het merk Friday. Ik kende het merk nog niet, maar ontdekte het op een stockverkoop. Ik vond het model meteen erg leuk: niet te strak maar ook niet vormeloos, wat langer en toch een beetje speciaal. Dat ik ‘m voor een prijsje mee naar huis kon nemen, was natuurlijk nog toffer.

De schoenen vond ik bij Sacha. Het zijn de ideale zomersandaaltjes, maar ook voor een leuk feestje haal ik ze uit de kast. Ze zijn niet te hoog en heel comfortabel, waardoor ik er de hele avond moeiteloos op kan dansen. Ik ben dol op de mooie koraalrode kleur, die zorgt voor het color-blocking effect met mijn blauwe jurk. Je kan de schoenen hier nog steeds bestellen, ze zijn ook verkrijgbaar in andere kleuren. Ik denk er alvast aan om ze ook in een nude-kleur of in het goud te kopen.

Hanne Shades of ghent

Hanne Shades of ghent

Feestelijke hakken


Wij zijn heel benieuwd naar jullie outfits dus stuur ons zeker een fotootje via Instagram !

Heb je zin in nog meer outfit-inspo?

♥ Hanne, Flo en Louise

Share: