Als er één iets is dat ik zeker weet, dan is het dit: “Don’t cry, buy a bag and get over it.” Dus als je je eens down voelt, of je hebt gewoon een oppepper nodig om je in een happy mood te krijgen, dan kun je misschien je handtas pimpen? Of een jasje? In deze blogpost geef ik je graag inspiratie!

Stap 1: Shop je handtas en/of accessoires

Verslaafd aan handtassen? Ik? No way! Ik heb er maar – euh, 1, 2, 3, 4, … – een paar in de kast liggen én neen, de lade waarin ze liggen, noemt zeker niet mijn handtassenaltaar… #guiltyascharged.

Merken zoals Gucci en Prada spelen met verwisselbare verwisselbare straps, patches en pins. Maar oh my lord, die prijzen? Dat past zeker niet binnen een studentenbudget, let me tell you that. Hoe dankbaar ben ik dan dat Veritas me een budgetvriendelijk alternatief kan aanbieden?

Je hebt dus twee opties. Ofwel ga je naar een filiaal en kies je ter plaatse al je stuff uit, maar je kunt ook gewoon vanuit je luie zetel online een handtas shoppen en thuis laten leveren #easypeasy.

Hoe doe je dat nu eigenlijk, zo’n handtas customizen? Wel, dat leg ik je hieronder haarfijn uit!

Stap 2: Kies je favorieten!

Handtassen, pins, patches & straps. Zoveel je maar wilt. Kiezen is trouwens echt moeilijk, maar het lukt het best als je een thema kiest. Ga voor kleurtjes die bij mekaar passen maar toch opvallen en zoek items die je persoonlijkheid weerspiegelen. Why? Omdat je aan een handtas kunt zien wat voor een vrouw er voor je staat. De handtas maakt de vrouw, zeg maar.

Ik ging voor een felblauwe handtas, gouden en zwarte accessoires. Drie kleurtjes die elkaar perfect aanvullen. Zelf hou ik er ook wel van om iets te dragen dat een beetje meer opvalt. Er lopen hier al genoeg grijze muizen rond in België! Mijn absolute favoriet is onderstaand spiegeltje/sleutelhanger. Hoe handig? Je hoeft niet eens meer in je handtas te zoeken naar een spiegeltje, maar ‘ie hangt gewoon aan je handtas!


Handtas_1

Stap 3: Let the customizing begin!

Veritas gaf me een keimooie gouden strap om de originele riem aan de handtas te vervangen. 1 woord: fabulous. Dit geeft de handtas in een handomdraai zoveel meer punch! Maar ik was nog niet klaar, dus ik voegde ook nog enkele pins en patches aan de handtas toe.

Handtas_2

De patches en pins breng ik langs de rand van de handtas toe. Veritas heeft heel handige patches die je gewoon kunt kleven op de handtas, dus strijken wordt volledig overbodig! Ook bij de pins zul je zeker en vast iets vinden, maar zorg ervoor dat je kiest voor pins met een recht staafje (dus niet zo’n systeem als sluitspelden), want dit kun je het makkelijkst aanbrengen op het dikkere materiaal.

Handtas_3

Wil je hangertjes vooraan bevestigen? Dan kies je best een handtas met een stukje metaal aan de handvaten, want bij de mijne ging dat dus niet en ik had bijna mijn handtas naar de vaantjes geholpen. Ik heb het op film staan, it ain’t pretty en het waren de engste minuten uit mijn fashion life. Gelukkig heb ik het kunnen redden en bevestigde ik het hangertje aan de zijkant van de handtas.

Stap 4: Showen maar!

Tevreden met het resultaat? Showen maar! Ik verzeker het je, je handtas zal opvallen en er zal zeker niemand dezelfde creatie hebben! En het leukste? Door de riem en de accessoires te vervangen, kun je opnieuw een totaal nieuwe look creëren. Vergeet zeker niet #veritaseu en #CustomizeYourBag te gebruiken als je je creatie online deelt.

Handtas_4

En, wat vind jij van m’n creatie?

xxx Floriane

Share:
Floriane
Written by Floriane
Hoi! Ik ben Floriane. Ik ben een Ostendaise die haar hart verloor aan Gent, Londen en Disneyland Parijs. Ik leef op koffie, lekker eten, goed gezelschap en goede boeken.