Herfstoutfit met zwarte cut-out boots

De herfst en de winter, da’s niet enkel wind, regen en bibberen van de kou maar ook laagjesseizoen. Niet enkel de laagjes mogen uit de kast, maar ook die toffe boots zijn je perfecte metgezellen tijdens deze periode!

Laagjes en nog meer laagjes

Mijn vriend Bram noemde me een ‘lappenman’ met al mijn laagjes, maar – let’s face it – veel kent hij toch niet van mode dus die opmerking sla ik even in de wind. Ik daarentegen hou van laagjes! Winterse accessoires hier en daar, een mooie lange jas en daaronder nog een vestje of een trui. Meer denkwerk, maar je kan wel creatiever een outfit samenstellen.

Mijn nieuwe favoriete item? Mijn schipperspet! Bram vindt het alweer niks en vroeg me of ik een nieuwe job had als conducteur… Ja, die van mij is een echte charmeur! Ach ja, IK vind het wel mooi dus ik doe het lekker toch :p Ik vond de mijne in Stradivarius. In veel winkels zakte zo’n pet tot onder mijn wenkbrauwen, maar daar vond ik eindelijke de ware schipperspet. Ik draag hem echt supergraag! Niet superwarm zoals een muts, maar wel verwarmend genoeg om de wind op een afstand te houden.

Hallo attitude

Naast mijn liefde voor een schipperspet ben ik ook helemaal in de wolken met mijn zwarte boots! Ein-de-lijk heb ik zwarte boots te pakken. Je wilt niet weten hoeveel exemplaren ik al aan mijn voeten gehad heb. Ofwel waren ze mijn ding niet, ofwel knelden ze aan mijn benen. Maar het wonder is geschied, na vele pasmomenten vond ik er bij Sacha. Ze geven elke outfit instant veel meer attitude.

Ik ging voor cut-out boots en was een beetje bang dat ik snel koude voeten ging hebben, maar da’s helemaal niet zo. Door het cut-out model kan je met toffe kleurtoetsen werken en bijvoorbeeld gouden kousjes in je boots dragen voor extra glam. Wil je het niet accentueren, dan houd je het bij zwarte kousen en bijna niemand die het opmerkt! Omdat het kleedje al effen zwart was, koos ik voor broekkousen (Calzedonia) met een printje om het wat te breken.

Pop of colour

Om het geheel wat schwung te geven, ging ik voor gekleurde lippen en vrolijkgekleurde oorbellen. Ik vind het maar saai om helemaal in dezelfde kleurtonen te verschijnen en breek graag het geheel met kleine kleuraccenten.

Kontemporary – Karl Lagerfeld x L’Oréal Paris

Wat is jouw favo mode item tijdens de herfst?

It’s called fashion, Brenda. Look it up:

xje

Wendy

Disclaimer: deze blogpost bevat een samenwerking, maar dat beïnvloedt in geen geval de eerlijkheid en oprechtheid waarmee dit artikel tot stand kwam.

Share:
Troch
Written by Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be