Eindelijk, mijn eerste OOTD is een feit! Normaal gezien ben ik niet zo van de speciale outfits (ik vind ze alleszins nooit fotowaardig) en foto’s van mezelf zijn ook niet helemaal mijn ding, ik had dus eigenlijk niet gedacht dat een OOTD er ooit van zou komen. Toch vond ik dat mijn mooie handtas (ik ben er stiekem verliefd op) wel een plekje verdiende op onze blog, en toen we dan toch bezig waren…

OOTD red collage 5


Deze outfit droeg ik op een tamelijk herfstige dag, vandaar het dikkere vestje, de panty’s en mijn rode sjaal. Ik ben DOL op sjaals, ze zijn zo warm en cosy én ze kunnen ook dienst doen als hoofddeksel (lees: het regent en ik wil niet dat mijn haar nat wordt). Het was een korte lesdag en ik hoefde geen cursussen of notitieboeken mee te nemen, vandaar dus mijn kleinere handtas.

Collage OOTD Red 2


De outfit is helemaal samengesteld uit soldenkoopjes. De handtas was afgeprijsd naar -50% bij Edisac in Brugge, de enkelbotten kocht ik met een mooie korting bij Gabor in Sluis en het jasje kocht ik in de solden bij Mango in Boedapest. Voor het jasje betaalde ik ongeveer 30 euro, de schoenen en handtas kostten beiden ongeveer 70 euro.
Het kleedje (dat ik fantastisch vind, want je kan het echt met àlles combineren) komt van Primark en kostte 12 euro. De sjaal leende ik van mijn mama. Ik grabbelde hem op het laatste moment mee want het bleek toch kouder dan verwacht buiten, maar ik vind het wel een geslaagde combinatie. Hij geeft wat kleur aan de outfit!

Collage 3 OOTD Red

Ik combineerde deze look met een heel naturelle make-uplook, ik droeg alleen wat foundation, eyeliner en mascara. Op mijn lippen had ik ook nog de bekende Chubby Sticks van Clinique, in de kleur Watermelon. Ik ben heel tevreden met deze lipstick/lipbalm, hij hydrateert mijn lippen en de kleur vind ik ook perfect want het is een echt ‘my lips but better’-kleurtje.

Collage 4 OOTD Red

Ik vond het eigenlijk best leuk om deze post te schrijven, dus misschien zien jullie er later wel meer van me verschijnen! Wat vinden jullie van deze look?

Xx
Hanne

Share:
Hanne
Written by Hanne
Hoi! Ik ben Hanne. Catlover - dansgrage levensgenieter - foodie.