Een tijd geleden gingen Louise en ik heerlijk ontbijten bij Cafe Theatre, de volledige hotspot lees je hier. Het was een mooie herfstige dag, niet erg koud en zonnig maar met alle juiste tinten herfst. Louise zei dat ik er goed uitzag (love) en vroeg of ik geen zin had in een Outfit Of The Day. Vandaag, een maand later besloot ik hem ein-de-lijk online te zetten!

Outfit of the day

Ondertussen ben ik al even niet meer zo gelig blond, maar deze outfit? Die had ik al enkele keren aan. Wie mij ook maar een klein beetje volgt weet dat ik graag bij &OtherStories shop. Ja, ’t spijt mij. ‘T is altijd hetzelfde met mij. Af en toe krijg ik een berichtje met: “Hey Flo! Vanwaar heb je die trui/ketting/rok/t-shirt?”. Het antwoord is 3/4 keer &OtherStories. Onderaan de post vind je een overzicht van wat ik aanheb met exacte linkjes naar waar je het kan kopen.

Deze outfit is perfect voor herfstdagen, al geef ik toe dat het ondertussen te koud geworden is om dit zonder kousen te dragen. De zwarte botjes zijn in maat 34 van website Shoes of Prey. De grijze trui zit in mijn rok, die nauw aansluit waardoor ik er dus een beetje zwaarder uitzie. En dat kan me helemaal niks schelen! Draag altijd waar je je een topvrouw in voelt, buikje of niet!

feelin’ fab

Ik droeg erg lichte en naturelle make-up, mijn lippenstift is een cadeautje aan mezelf dat ik met mijn eerste loon kocht (yay me!). Nog een cadeau aan mezelf zijn de hangende oorringen met de parel en een maantje van Diamanti per tutti. Niet goedkoop maar wel ongelofelijk mooi en helemaal ‘ik’. Ze zijn dan ook dagelijks te vinden aan mijn oren. De armband met maan en ster zijn van Wanderlust + Co. Mijn beste vriendin gaf het me enkele jaren terug voor Nieuwjaar. Het is tot op vandaag een van de mooiste en meeste dierbare geschenken die ik al heb mogen ontvangen. Mijn ring? geen idee waar ik die heb van gehaald of welk merk het is.

Het beste aan deze outfit voor mij? Dat ik me er helemaal fantastisch in voel. Het is simpel, elegant én lekker warm. Wat wil een vrouw nog meer?

Trui – &OtherStories

Rok – &OtherStories

Schoenen – Shoes of Prey

Oorringen – Diamanti per tutti

Armband – Wanderlust + Co

Lippenstift – Dior 263 Hasard

Ring – ???

Gellish – Magali love for nails

 

 

Share:
Flo
Written by Flo
Hi! Ik ben Flo, une petite Gantoise die behoorlijk veel passies heeft. Noem mij een beauty geek, & Other Stories addict, gamer en blogger. I love all of it!