Ootd: bambi 'n brogues

Iedereen verlangt naar de lente en nu doet de winter haar intrede. Really?! Dat Belgisch weertje toch 🙁 De herfst bleef maar duren en de kou bleef uit. Vandaag toon ik een van mijn favoriete winteroutfits, stiekem hoop ik dat ik die muts en sjaal snel achterwege mag laten. Ik ben een sneeuwlover, maar te laat is te laat! You had your time to shine, winter.

Ootd: bambi 'n brogues

De jas heb ik echt al jaren en komt van Pimkie. Het zijn niet altijd de duurste stukken die het langst meegaan. Het is een breed vallende jas waardoor hij extra cosy is. De muts kocht ik bij H&M.

Ootd: Primark broekkousen

De sjaal is van H&M en heeft pompons aan de uiteindes voor extra wintergehalte. De panty’s kreeg ik van mijn zusje en vind je in Primark. In een shoplog zag je deze brogues al passeren. Deze beauties kocht ik in de solden bij Zara. In het begin knelden ze, maar na wat inlopen zijn het droomschoenen geworden. Ze zijn fancy, comfy en maken me ietsje groter. What else do I need?!

zij
Ootd: Bambi 'n brogues

De blazer kocht ik ook jaren terug in C&A voor maar 19 euro. Ik weet het nog goed omdat het mijn eerste blazer was. De handtas is alweer een stuk dat ik vond in Zara. De T-shirt en het shortje zijn van H&M. Superhandig, zo een shortje. Je hoeft je geen zorgen te maken over een rokje dat meer onthult dan je wil, maar je benen zitten ook niet gevangen in een lange broek die spant. De ketting is van Primark.

Ootd: Zebrastraat Gent

Nadat BF Bram genoeg foto’s had gemaakt voor op de blog, kon ik het niet laten om een selfie te trekken in het coole zebraglas.

Wat vinden jullie van deze winteroutfit? Verlangen jullie ook al naar de lente?

Xje,

Wendy

Share:
Wendy
Written by Wendy
30 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be