Ik vind bandshirts echt de max. Je toont de wereld zo naar welke muziek je graag luistert. Ikzelf heb er twee, eentje van The Beatles en eentje van Nirvana. En het zijn twee bands die ik echt graag hoor. Ik erger me echt aan mensen die met bands op hun lichaam rondlopen waar ze niet eens naar luisteren.. Dus niet doen! De outfit die ik je vandaag toon is met een shirtje van The Beatles. Ik kreeg het van mijn zus omdat zij het niet droeg. Ik heb het natuurlijk met open armen ontvangen, thanks sis!

Outfit The Beatles

Bandshirts vind ik persoonlijk altijd heel leuk staan met jeansshortjes. Met die combinatie doe je bijna nooit iets mis. Deze jeansshort kocht ik bij Bershka voor 15 euro en was een soldenkoopje. De zonnebril zat bij de Flair voor maar 2,99 euro. Lang leve Flair, want ik heb er al veel genot van gehad!

Details

De totebag kocht ik in Keulen in een winkeltje genaamd ‘Kauf dich Glücklich‘. Het is een kleine leuke shop in de hippere buurt van Keulen. Zeker eens bezoeken als je er bent en een liefde hebt voor shops met een hoog hipstergehalte. Rechts zie je mijn nieuwste sandaaltjes. Deze kocht ik vorige maand bij Mango voor 20 euro. Ik ben echt dol op die sandaaltjes, ik heb ze zelfs gedoopt tot ‘mijn lievelingssandalen’! Ik dacht dat gladiatorsandalen moeilijk te combineren zouden zijn, maar eigenlijk past er verrassend veel bij deze snake printed sandalen! Het witte horloge is van Komono.

Van welke band heb jij een bandshirt? Met wat combineer jij het?

Xjes Wendy

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be