Mijn vorige (en enige) OOTD is alweer bijna een jaar geleden, het werd dus tijd voor een nieuwe! Afgelopen week scheen de zon weer heerlijk, daarom besloten mijn vriend en ik er een dagje op uit te trekken. En waar kan je beter uitwaaien dan aan zee? We maakten een lekker lange wandeling (gotta catch ‘em all…) en genoten van de zon op ons gezicht.

OOTDMaxiskirt

 

Ik kocht in NYC enkele stukken bij Old Navy, waaronder een leuke top en mijn nieuwe favoriete kledingstuk: een grijze maxirok met split. Ik was al erg lang op zoek naar zo’n exemplaar en toen ik de rok ook nog eens met een mooie korting spotte, rende ik er meteen mee naar de kassa. Ik kocht in the City ook een paar hot pink Stan Smith sneakers.

 

DSC_0393

 

Mijn handtas van Edisac is nog steeds een van mijn favorieten, ze heeft echt het perfecte formaat en ik kan de tas bij elke outfit dragen. Mijn Stan Smiths zijn nog spierwit, maar daar zal snel verandering in komen! Ik had trouwens wel meteen blaren op mijn hiel, hopelijk zijn de schoenen snel ingelopen :).

 

DSC_0429crop

DSC_0416

Ik droeg weinig make-up, enkel mijn nieuwe favoriete foundation van Bare Minerals, wat blush en mascara. Over mijn nieuwe foundationroutine komt zeker nog een post online, want ik ben absoluut fan! Ik krijg er een mooie glow en genoeg coverage door, en de foundation brengt ook heel erg fijn aan.

Xx

Hanne

Save

Share:
Hanne
Written by Hanne
Hoi! Ik ben Hanne. Catlover - dansgrage levensgenieter - foodie.