We zitten met een primeur! Ja hoor, ik zei dat ik waarschijnlijk nooit iets fashion gerelateerd ging posten, maar ik weet jullie vandaag toch te verrassen met een outfit of the day. Bekijk hieronder mijn ‘Casual little black dress’ outfit.

 

Het is weer tijd om je kleedjes uit de kast te halen en die gladgeschoren benen te showen! En mag dat nu net zijn wat ik gedaan heb. Deze ingeving kwam eigenlijk toen ik twee weken geleden voor mijn kleerkast stond en het me opviel hoe weinig kleedjes ik had hangen. Daarom ging ik iets later opzoek naar een nieuw kleedje dat ik zowel casual als chique kan dragen. En hieronder zien jullie het resultaat van mijn zoektocht. Mijn outfit bestaat vooral uit de kleuren zwart en blauw.

Ik droeg deze outfit op een event van yes it’s you, namelijk VITRINE. Het ging door in een prachtige serre in Lochristi. Dat was zonder twijfel een ideale locatie want daar blijf je gespaard van mogelijke koude windvlagen.

 

Casual little black dress

 

Jas

Het Belgische weer blijft natuurlijk onvoorspelbaar, dat weten we allemaal, ik kon dus nog niet op pad zonder een vest. Ik koos daarom mijn jas van Massimo Dutti. Ondanks dat ik de jas prachtig vind en ‘m heel graag combineer op outfits, is hij niet van goede kwaliteit. Toch wat frustrerend aangezien ik er nochtans iets meer dan 100 euro voor betaald heb. De voering scheurt na iedere opknap beurt telkens weer.  Je zult dus merken dat ik nooit de binnenkant van mijn jas zal tonen.

 

Casual little black dress

 

Schoenen

Ik koos ervoor om mijn outfit compleet te maken met mijn nieuwe schoenen. Ik kocht deze onlangs bij Torfs voor 110 euro. Ze doen af en toe wel nog wat pijn daarom draag ik er altijd sokjes in, zoals je op de eerste foto kan zien.

 

Casual little black dress

 

Accessoires

Ik combineerde mijn outfit met een tasje van Pimkie. Het was echt een koopje. Verder draag ik mijn nieuw horloge van Danish Design, waar ik jullie over vertelde in mijn laatste Sharing Sunday. Je kunt ook mijn subtiele armbandjes spotten van de juwelenshop Zora by L, waar ik jullie over vertelde in mijn allereerste Sharing Sunday.

 

Casual little black dress

 

Het lijkt misschien een geheel maar ik combineer mijn little black dress met een choker. Deze kocht ik op de online shop NA-KD voor 6 euro. Het is een vrij brede choker en daardoor is ‘ie niet geschikt voor op elke outfit maar ik vond het hier wel bij passen.

 

Casual little black dress

 

Omdat het zonnetje scheen, kan natuurlijk een leuke zonnebril niet ontbreken. Ik koos voor eentje van Etnia Barcelona die ik heb van Optiek De Belser in Tervuren. Het is echt een uniek exemplaar door de leuke rand. Daarnaast is de kwaliteit super waardoor ik deze shades bijzonder graag aandoe. Laat de zon maar schijnen!
Voor degene die de naam van het model willen weten: Princesa in de kleur TQPK. Je kunt de zonnebril ook kopen via de webshop van Optiek De Belser.

 

Casual little black dress

 

Little black dress

En last but not least mijn zwart kleedje. Ik kocht het bij Men at Work in het Post Plaza op de Korenmarkt in Gent. Het is van het merk MINIMUM en koste ongeveer 70 euro. Wat ik er zo leuk aan vind is de stof. Het voelt geweldig aan en zweeft bij wijze van spreken over je lichaam. Super comfy maar in mijn ogen tegelijkertijd elegant. Daarnaast kan je het stylen hoe je zelf wil. Ik koos nu voor een vrij classy / casual look.

 

Casual little black dress


Hou jij ook zoveel van een little black dress? Hoe ziet die van jou eruit?

 

Zo, dat was ‘m: mijn eerste OOTD. Wat denken jullie: meer van dit, of deze rubriek overlaten aan onze OOTD-queens Flo en Wendy? ☺ Zij hebben binnenkort trouwens een nieuwe OOTD voor jullie. So stay tuned!

 

♥ Louise

Share:
Louise
Written by Louise
Veel leesplezier op onze blog! Liefs, Louise