Het is weer tijd voor een OOTD van mijn hand, want ik kan niet ontkennen dat de ugly shoe trend me niets deed. Eerst ging ik door deze fase: hmm, die Dad Sneakers zijn wel wat log hè en zo jaren ’90? But here I am, showing off my Dad Sneakers 😀

Dad sneakers ‘n stripes

Bij bijna elke nieuwe trend neem ik het eerst in mij op, om erna te twijfelen en er op het einde de schoonheid van in te zien. Ik ben op dit moment dus helemaal verkocht en heb nu mijn eigen paar Dad Sneakers! Het is comfy en geeft veel outfits een hippe urban touch. Mijn paar sneakers mocht ik kiezen bij Sacha en kosten € 129,99.

Dad sneakersDad sneakersMonki jurkMonki jurk

Mix it up

Dad Sneakers zijn pérfect combineerbaar met een elegant vrouwelijk kleedje zonder dat het er raar uitziet. Mijn kleedje komt van bij een van mijn lievelingswinkels: Monki. Het is de ideale outfit om een bezoekje te brengen aan een koffiebar of om een namiddagje te shoppen. Persoonlijk vind ik ze iets te sporty om op kantoor te dragen.

Dad sneakersDad sneakersDad sneakers

Match it your way

Ik combineer mijn paar het liefst met een vrouwelijk kleedje, maar eigenlijk heb je eindeloos veel combinaties. Ga voor een culotte, draag ze onder een salopette of een wijde broek. Alles kan 😉 Om de ‘forsheid’ van mijn schoenen wat te temperen ging ik voor mijn schattige horloge van Disneyland. En FYI, zo’n horloge van Disneyland is volgens mij een van de mooiste souvenirs die je kan hebben uit Disneyland. De verhouding prijs-kwaliteit zit namelijk supergoed! Voor bekertjes, theekannetjes enzovoort betaal je namelijk al snel veel te veel voor wat je eigenlijk maar krijgt.

Mango handtasDisneyland horlogeSacha dad sneakersOotd Wendy

Midi-jurk – Monki
Handtas – Mango
Horloge – Disneyland
Dad Sneakers – Sacha

Wat vinden jullie van de ugly shoe trend en dad sneakers?

Xje

Wendy

Share:
Wendy
Written by Wendy
Hi you! Ik ben Wendy, een ambitieuze twintiger met Indonesische roots waar ik heel trots op ben. Noem mij een eeuwige twijfelaar die veel lacht, ik vertoef het liefst in creatieve buien en hou van reizen. Ik ben verliefd op desserts, fashion, koffieschuim en mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be