Het is bijna een eeuw geleden dat ik een outfit of the day schreef. Ik heb nochtans kleren genoeg! Ik praatte enkele weken geleden in mijn Sharing Sunday over een mooi & Other Stories jurkje. Nu kwam het zonnetje eindelijk eens piepen en besloot ik meteen te floreren in mijn door de zee geïnspireerde aankoop. Laat ik ook even weten dat poseren voor mij niet naturel is (awkward pinguin), maar ik doe m’n best! 😉

FloCoralReef6
FloCroalreefsamen

De jurk kreeg de naam Coral Floor van & Other Stories. Als je het kleedje nader bekijkt zie je schelpen, koraal en anemonen. Ik voel me een fashionable zeemeermin als ik de jurk aantrek. Ook de kleurcombinatie doet me dromen van een magische onderwaterwereld.

Ik besloot wat opvallendere make-up te dragen bij deze look. Ik koos voor een felroze oogschaduw die ik dan smokey blendde met een blauwe tint. Op mijn lippen droeg ik de glossy lip pen van Yves Rocher, in de kleur Rose Sorbet. Het enige juweel dat ik aanhad was een klein schelpje om de mermaid feel toch nog wat in de verf te zetten! Ik koos voor gouden gladiatorsandalen die de outfit subtiel afmaken. Ik had eerst mooie pumps aan, maar aangezien ik nog gezellig door Gent wou kuieren, koos ik toch voor sandalen. Comfort first! Ik knoopte het lint van de jurk aan de zijkant in een grote strik. Cute, nee?

FloCoralReefDetails1

Wat me veel later opviel, is dat het jurkje een diepe rug heeft. Hoe het komt dat ik dat zo laat merkte? Omdat ik helemaal verbrand was op m’n rug… Oeps.

FloCoralReef10

Ik knipte trouwens mijn haar kort en kleurde het blond! Het was tijd voor verandering, wie weet doe ik binnenkort wel een post over short hair updo’s?

FloCoralReef11

Hopelijk genoten jullie er evenveel van om deze OOTD te lezen als ik ervan genoot om hem te schrijven. Tot de volgende 😉

XX

Flo

Share:
Flo
Written by Flo
Hi! Ik ben Flo, une petite Gantoise die behoorlijk veel passies heeft. Noem mij een beauty geek, & Other Stories addict, gamer en blogger. I love all of it!