Het is bijna lente, hoera! Voor mij betekent dat wintermantels op zolder en hàllo coole vesten. Daarom wil ik jullie vandaag mijn nieuwe favoriete jacket tonen. Een jeansvest met schaapswol. Ik zag vergelijkbare exemplaren overal verschijnen op Instagram en werd meteen verliefd. Dat moet ik ook hebben! Zoals zo vaak is België vrij traag als het op trends komt. Gelukkig biedt Nederland wat soelaas. De grote Nederlandse winkelketen, De Bijenkorf, lanceerde een Belgische website! Op debijenkorf.be vind je tal van merken waaronder het Engelse merk Topshop. Say no more. Natuurlijk had Topshop zo’n mooie vest in haar collectie…

Die vest kreeg meteen een nieuwe thuis in mijn hart en mijn kleerkast. Al moet ik toegeven dat De Bijenkorf enorm veel keuze heeft, ik kreeg even keuzestress. Al die bevallige jassen, neem maar eens een kijkje voor je eigen nieuwste lenteaankoop!

Hier zie je hem up front. Het is een maat 34 maar valt toch vrij baggy. Dat vind ik een pluspunt, ik had namelijk schrik dat ik geen trui meer onder deze jas zou kunnen aandoen. Dat lukt perfect! Hij is ook warm, vergis je niet. Deze Topshop jeansvest is gevoerd en binnenin zie je het zachte schapenvelletje. Perfect voor koud weer met een trui, of met enkel een t-shirt als het wat warmer wordt. Met dit jasje zit je goed zowel in de winter als de beginnende lente.

Ik koos ervoor om volledig in het roze te gaan (mijn lievelingskleur). Ik vind dat de vest de outfit een erg stoere vibe geeft wat mooi contrasteert met het girly shirt en rokje. Mijn t-shirt komt van &Otherstories en het pleather rokje vond ik bij Zara.

Bij zo’n stoere jas hoort een stoere beanie. Opnieuw koos ik voor een Topshop item. Het is zo’n hip merk en zo moeilijk verkrijgbaar in België.

Voor verdere details ging ik voor 3 ringen en mijn crescent moon halsketting van &Otherstories. Het maakt de look in mijn ogen nog dat tikkeltje extra badass.

Mijn boots en muts hebben min of meer het zelfde kleur. Het zijn kinderschoentjes, zoals je misschien weet heb ik schoenmaat 33! Gelukkig maken ze in 2017 ook wijze schoenen voor kids.

Om af te sluiten toon ik je nog even een tweede outfit. Veel mensen hebben schrik van de jeans-on-jeans look. Ik wil je bewijzen dat er helemaal niks fout mee is. Integendeel! Het is best gedurfd en ziet er opnieuw erg badass uit. Ik combineerde de vest hier met een boyfriend jeans en witte sneakers. Mijn haar stak ik op een dotje om wat lengte te creëren.

 

Zo dat was het! Wat vind jij van zo’n schapenvacht in een jeansvest? Go or no-go? Ik ben alvast op deze trend gesprongen.

Veel liefs

Flo

Share:
Flo
Written by Flo
Hi! Ik ben Flo, une petite Gantoise die behoorlijk veel passies heeft. Noem mij een beauty geek, & Other Stories addict, gamer en blogger. I love all of it!