Stoffen broeken zijn voor mij zo’n beetje het warm water heruitgevonden. Ze bestaan al jaren maar ik ontdek ze nu pas en nu kan ik er geen genoeg van krijgen. Jeans? Over it. Onderaan de post vind je alle details over wat je waar kan kopen.

Stof, de nieuwe jeans

Eigenlijk ben ik nooit zo’n fan geweest van jeans. Want laat ik eventjes heel eerlijk zijn met jullie. Ik heb last van food baby’s. Bijna altijd en hoe wijs die opgerolde mom jeans ook is, na een bord risotto stretcht die jeans niet mee. Ongemakkelijke situaties doen zich voor, ik zet mijn knop open voor wat “ademruimte”. De knop blijft open, tijdens meetings, events en andere sociale gebeurtenissen waarvoor je broek beter toeblijft. “Flo uw broek staat open,,. Shit! Weer een kans gemist om serieus genomen te worden.

De oplossing? Stof. Heerlijke zachte, meegevende stof. Mijn food baby en ik zijn fan. Comfort en mode, het kan. Nu genoeg over mijn persoonlijke en lichamelijke problemen die jullie niet willen weten. Meer over deze outfit. De broek met strepen is perfect om mee te gaan werken of naar school te gaan. Classy en toch heel vrouwelijk.

Speels en serieus, niet alleen The Joker kan het.

Omdat de stoffen broek vrij serieus en volwassen is, vind ik het leuk hem te combineren met speelse elementen zoals dit velours jasje en de beret met gouden pins. Daarnaast voegde ik ook kleine details toe zoals een choker met een wolkje aan. Ook voor oorringen koos ik voor iets kleins en speels dat niet te veel opvalt. Een zilveren maantje (ja wat dacht je dan) of een zilveren hangend ringetje. Zeer minimalistisch. Beide oorringen zijn van Lucardi Juwelier, waar je betaalbare en echte juweeltjes vindt.

Ik vind het best een stoere outfit die toch vrouwelijk genoeg is. Zoals je kan aanschouwen is mijn achterwerk zeer aanwezig, wat ik een pluspunt vind.

Wit hemd – H&M
Vloeren jasje  – &OtherStories
Stoffen broek – &OtherStories
Sneakers – Nike
Oorringen – Lucardi Juwelier
Choker – ?
Beret – Scotch & Soda

Wat denken jullie hit or miss? Ben jij ook fan van stoffen broeken of zou je nooit je jeansbroek verraden?

Let me know!

Veel liefs,

Flo

 

 

Share:
Flo
Written by Flo
Hi! Ik ben Flo, une petite Gantoise die behoorlijk veel passies heeft. Noem mij een beauty geek, & Other Stories addict, gamer en blogger. I love all of it!