Wat verstaan jullie onder boho? ingewikkelde vlechten, crop tops, lange rokken? Hippie-achtige gewaden en juwelen met peace-tekens? Ik maak er mijn eigen ding van! Een warme mantel, een beret à Paris en een lange romantische jurk. Vandaag toon ik jullie mijn idee van boho chic.

bgmantel2

bgfront

Januari was een ijzige maand en daarom droeg ik mijn allerwarmste mantel. Deze blauw/bordeau geruite mantel was een “soldenkoopje” van Malene Birger. Hij gaat al een jaar mee en houdt me lekker warm. De rode sjaal van COS zorgt voor een leuk kleuraccent. Ik ontdekte ook een charmante ring met maan op het soldenrek bij Sacha voor maar 1 euro!

 

bgscotchsoda

De marineblauwe beret kocht ik dit jaar in de solden en werd meteen mijn favoriet (ik heb nog 3 andere berets). Hij is van Scotch&Soda en heeft 3 broches op de voorkant gespeld. Je kan die eraf halen maar ik hou ervan! Het kroontje vind ik het mooist, het is een heus pronkjuweel! Het geeft mijn outfit net dat beetje meer en zorgt voor de finishing touch.

 

bgtrap

Daar eindigt deze outfit of the day niet. Ook bij Essentiel speurde ik een verborgen schat op, in de solden. Ik tikte deze zwarte jurk met rode bloemen op de kop aan – 50%. Die ging meteen mee naar huis. Ik draag er geen gillet boven, dat doet de jurk geen recht aan. Gelukkig past mijn rode sjaal toevallig ook bij deze romantische jurk. Ik koos er ook voor om mijn maanketting uit &OtherStories bij de outfit te dragen om het dromerige boho gevoel te versterken.

 

bgfull2

Ik ging voor bruine enkellaarsjes met hakken om me wat lengte te geven en de outfit te vervolledigen. Als je net zoals mij niet veel centimeters telt, kunnen hakken met een lang kleed de illusie van lengte geven.

 

bghalf

bgmakeup

Om bij romantische tinten te blijven koos ik voor een oogschaduw duo van roze en groen. Niet de meest gebruikelijke combo maar perfect om mijn look te vervolledigen. Ik kocht dit duo palletje bij &OtherStories. Ik ben er helemaal verliefd op!

 

Zo dat is het voor vandaag! Wat denken jullie van deze Gentse bohémienne? Boho of boohoo?

Veel liefs

Flo

Share:
Flo
Written by Flo
Hi! Ik ben Flo, une petite Gantoise die behoorlijk veel passies heeft. Noem mij een beauty geek, & Other Stories addict, gamer en blogger. I love all of it!