De voorbije weken konden jullie al twee OOTD’s lezen van mijn medeblogsters; Wendy en Hanne. Het thema was je al duidelijk, stijlvolle outfits die passen in een werkomgeving. Na het behalen van mijn tweede diploma ging ook ik Hanne en Wendy achterna en kwam ik terecht op de arbeidsmarkt, in stijl 😉 

Strut like a (girl)boss

Mijn korte professionele carrière is al een kleine rollercoaster geweest, op 5 maand tijd werkte ik al in twee verschillende bedrijven. Helaas gebeuren er soms dingen die niet op de agenda staan (zoals een faillissement) maar blijven doorgaan is de boodschap!

workoutfit

Bij beide bedrijven polste ik tijdens mijn sollicitatie naar de sfeer en vrijheid. Want wie mij persoonlijk kent, weet wel dat ik soms iets meer uitgesproken door het leven ga. Een jeans en trui is een uitzondering voor mij. Kies dus altijd voor een bedrijf waar je jezelf mag zijn.


Een pencil skirt/kokerrok? Dat staat iedereen, of je nu iets meer bagage hebt in de koffer of erg smal bent. Ik ken geen vrouw die er niet goed uitziet in zo’n rok. Degene die ik hier draag is er eentje uit een uitverkoop aan de helft van de prijs. Lucky me, want hij is helemaal uit leer. Ik combineerde het met een simpele blazer die het niet te stijf maakt maar elegant.

Bloot op de werkvloer

Onder de blazer droeg ik een bodysuit van &OtherStories. Best sexy, dat weet ik. Met de blazer erover hoef je je daar niet druk om te maken. Ik durf wel wat huid tonen in het openbaar, we zijn allemaal maar van vlees en bloed.

Met de winter voor de deur zijn bodysuits en blazers niet altijd realiteit. Daarom wou ik ook deze combinatie toch nog eens tonen. Deze schattige trui neemt niet weg aan de vrouwelijke look. Het geeft me een lievere en warme uitstraling. Ik ben verliefd op het victoriaans kraagje en de bolletjes op de mouwen.

White winter surprise

Mijn jas is een koopje van Masscob en zowel mijn sjaal als muts kocht ik bij &OtherStories (surprise, surprise). Mensen hebben vaak de neiging te kiezen voor zwart of andere donkere kleuren tijdens de winter. Probeer eens camel, wit of pastel. Je zal verrast staan hoeveel leuker je outfit er opeens kan uitzien.

Mijn boodschap aan jullie: draag waar jij je goed in voelt. Voor mij kan een outfit het verschil maken. Als ik me goed in mijn vel voel, heb ik meer zin in werken, weggaan, kortom leven. Ik heb niets dan positieve energie als ik me zelfzeker en vrouwelijk voel. Dat is het effect dat mode op mij heeft en waarom het zo belangrijk is voor mij.

Hoe vonden jullie deze reeks? Meer van dat of helemaal niks voor jou? Foto’s zijn gemaakt door de fantastische pctrd.max.

Muts & Sjaal – &OtherStories

Jas – Masscob

Bodysuit – &OtherStories

Witte trui – &OtherStories

Ketting met pareltjes – Bershka

Rok – Outlet Malene Birger

Veel liefs,

Flo

Share:
Flo
Written by Flo
Hi! Ik ben Flo, une petite Gantoise die behoorlijk veel passies heeft. Noem mij een beauty geek, & Other Stories addict, gamer en blogger. I love all of it!