Ondertussen is het al even geleden dat de meesten van ons met het diploma ‘Communicatiemanagement’ naar huis gingen. De meesten van ons studeerden verder, maar met z’n drietjes kozen we voor een nieuwe uitdaging! Hanne, Flo en ik kozen voor de nieuwe uitdaging die ‘gaan werken’ heet. Elke keer kreeg ik van ouders, tantes en vrienden die al werkten elke keer hetzelfde te horen: ‘Geniet maar van ’t studentenleven, want ’t is de schoonsten tijd van uw leven’. Of het de mooiste tijd van mijn leven was kan ik nog niet toegeven, maar dat het zorgelozer was des te meer!

Het studentenleven versus nu brengt ook wel wat veranderingen mee in hoe wij ons kleden. Zo ruilden we onze sneakers en zomershorten in voor hakken en een midi-rok! Hanne, Flo en ik hopen je te inspireren met hoe wij voor de dag komen op een doordeweekse werkdag. Ik mag als eerste aftrappen!

Copyright: @pctrd.by.max

Edgy, comfy & stylish

Waar ik nu vooral veel belang aan hecht is comfy kledij, maar geen zorgen Jani! Ik denk hierbij niet aan fleece trui comfy. Ik denk eerder aan wijde broeken, zwierige rokjes en nonchalante bloesjes en minder aan een strakke skinny jeans. Waarom hield ik er ook zo van?! Elke ochtend opnieuw diezelfde hel. Eerst over die kuiten krijgen, dan over die billen en vervolgens mijn achterwerk erin wurmen. Wat een gedoe is me dat! Wat ben ik blij dat wijde broeken terug in zijn! Mijn favoriete wijde broek kocht ik in & Other Stories. Het is er eentje met een hoge taille en in corduroy stof. Perfect voor deze koude temperaturen dus!
Do it Yourself

Onderstaand truitje moest eraan geloven en kreeg te maken met vlekken. Vlekken die er jammer genoeg niet uitgingen. Na prutsen met een vlekkenverwijderaar kwam er een subliem idee bij me op, al zeg ik het zelf. Zo toverde ik zelf mijn vlekken weg door er patches op te strijken. Supermakkelijk, je truitje is gepimpt en de vlekken weg! Bij Veritas vind je een hele lijn aan patches voor kindjes, maar ook voor de crafty older ones die houden van een speelse touch!

Take time

Ondertussen werk ik al een jaartje en de belangrijkste les die ik tot nu toe leerde is ’tijd te nemen’. Jezelf de tijd geven om te groeien, te falen en eruit te leren. Maar ook tijd voor jezelf nemen en af en toe uit te blazen.

Shine, baby

Blink uit in wat je goed bent en wees er trots op. Maar doe vooral wat je graag doet!


Jas – Mango
Broek – & Other Stories
Schoenen – Glamorous via Zalando
Pull– Mango
Oorbellen & ketting – Primark
Sjaal – Pimkie
Tas – Zara

Wat dragen jullie het liefst op een werkdag?

Xje,

Wendy

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be