Hey iedereen! Als je me ooit tegenkomt zal dat meestal in kleedje zijn. Broeken zitten nooit helemaal goed, zeker jeans niet! Kleedjes zitten niet te vast en zijn veel makkelijker te combineren ( er valt niet veel te combineren ). Ondanks het mooie zonnetje blijft het koud dus had ik mijn grizzly bear mantel van Massimo Dutti aan en sjaal aan vandaag. Helaas heb ik altijd heel veel boeken mee naar school, mijn oversized Zara handtas gebruik ik dagelijks.

Massimo Dutti mantel, Zara bag en Zara sjaal

Massimo Dutti mantel, Zara bag en Zara sjaal

Vandaag besloot ik om mijn favoriete oversized “beren” gillet aan te doen. Zo zacht en lekker warm! Bovendien past hij goed op mijn zwart met wit gebloemde kleedje. Ik vind dit een heel toffe gillet omdat hij niet zomaar zwart is, het haar op de gillet is een leuk detail! Tijdens dit seizoen draag ik meestal lange botten dan blijven mijn voetjes lekker warm!

Bershka gillet, Kleedje winkel donkersteeg, riem H&M

Bershka gillet, Kleedje winkel donkersteeg, riem H&M

Mijn horloge is van Fossil, het is mijn enige horloge. Een cadeautje aan mezelf toen ik voor al m’n examens geslaagd was! Mijn 2 kettingen heb ik gratis gekregen toen ik iets kocht bij Maison Scotch. Ik moet toegeven dat ik een lichte obsessie met maantjes heb!

Beide kettingen zijn van Maison Scotch

Beide kettingen zijn van Maison Scotch

En een schattig dotje maakt het af!

Heb je zin in nog meer outfit-inspo?

XX

Flo

Share:
Flo
Written by Flo
Hi! Ik ben Flo, une petite Gantoise die behoorlijk veel passies heeft. Noem mij een beauty geek, & Other Stories addict, gamer en blogger. I love all of it!