Het is eindelijk weer maatschappelijk aanvaard om met een zonnebril de straten te bewandelen! De koude is helemaal weg en het is weer tijd voor mijn dun faux leren jasje boven te halen.

Outfit met jas

Het jasje vond ik tijdens een soldenperiode in de zomer bij Vero Moda. De beste vondst ever! Het is faux leer dus ik hoef mij alvast geen zorgen te maken over koeien en het zit als gegoten. Het is net wat ik zocht. Niet te duur, simpel en combineerbaar met 1001 dingen. Daaronder heb ik wel nog een dun giletje over mijn shirtje gedaan om het net warm genoeg te hebben. Dit samen met de sjaal zorgde ervoor dat ik helemaal geen koud meer had. De rode tas zorgt voor een leuk accentkleur en vond ik tijdens de solden bij H&M voor maar 5 euro! De zonnebril is er eentje van bij Urban Outfitters. Ideaal om de zon je ogen niet te laten verblinden.

voor zonder

Op de achtergrond zie je een kermisattractie. Ja hoor, de kermis is in Gent. Meer specifiek het Sint-Pietersplein dus als je zin hebt in kermisfood weet je waar je moet zijn.

Fedora

Vanavond ben ik nog naar een comedy show gegaan in NTGent. Een hoedje dragen om naar school te gaan vond ik net iets te speciaal. Het was ook de eerste keer dat ik zo’n hoedje had gekocht en met nieuwe dingen ben je toch nog altijd wat terughoudender. Maar om ’s avonds nog ergens naartoe te gaan of als je overdag naar het centrum gaat vind ik het kunnen. Ik ben er dol op. Ik kocht het bij H&M voor 19,95 euro, maar met een bon van 5 euro. Kaching, kortiiiiiing! Ik vind dat een hoed het geheel altijd wat meer gesofisticeerd maakt. Wat een accessoire allemaal niet kan doen met je outfit..

Even over naar de comedy show waar ik ben naartoe geweest. Het was eentje van Xander De Rycke en het was echt om te gieren. Hij heeft in zijn show ook zijn liefde getoond voor het marginale Aalst dus nu hou ik nog meer van hem! Als Arteveldestudente kocht ik een ticket voor maar 5 euro! Geen geld toch! Dus voor comedylovers die studeren aan Artevelde raad ik dan ook aan om eerst eens te informeren bij Stuvo voor je een ticket koopt van 20 euro.

Hopelijk heb ik je kunnen inspireren 😉

Ben jij ook zo zot van de fedora hoed en hoe draag jij hem?

Heb je zin in nog meer outfit-inspo?

X-jes Wendy

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be