Wauw, wat was het afgelopen donderdag heerlijk weer. Eindelijk liet de zon zich weer zien, en kon ik naar buiten zonder warme jas. Ik genoot met volle teugen, jullie ook?
Om het zonnige weer te vieren droeg ik een erg speelse, casual outfit. Mijn salopette kwam weer uit de kast, en ik combineerde ze met een gestreepte t-shirt.


Aangezien ik even langs de bib ging, kon mijn rode rugzakje niet ontbreken. Super speels, en ook groot genoeg om wat dingen in op te bergen. Mijn trouwe Stan Smith’s eronder en ik was klaar voor een middagje zon.

 

Kunnen jullie raden naar waar ik deze zomer op vakantie ga? ;-). Ik haalde alvast een paar reisgidsjes, het plannen kan beginnen!

Het rode rugzakje kocht ik in een inieminie winkeltje in Parijs. Het is toevallig van één van mijn lievelingsmerken, Katana. Dat kom je hier niet zo vaak tegen, maar ik vind het super kwalitatieve tassen. Het leer is van goede kwaliteit, en de binnenkant is voorzien van allerlei handige vakjes. Ook de kleur vind ik prachtig.

Veel foto’s, weinig woorden in deze OOTD. Het t-shirtje komt uit de huidige collectie van H&M, de salopette haalde ik lang geleden bij New Look. Mijn Stan Smiths kocht ik afgelopen zomer in NYC, maar die vind je ook nu nog in de winkels. Ze zijn trouwens wel eens aan vervanging toe, ik denk dat ik dit keer ga voor de blauwe Stan Smiths.


Ik droeg weinig make-up , enkel wat foundation van Clinique en mascara van Rimmel. Meer over de foundation die ik droeg lees je hier, want we schreven er onlangs een blogpost over.

 

Zoals beloofd vooral grote foto’s in deze OOTD. Ik hoop dat jullie net zo van het zonnetje genoten hebben als ik. Kan je ook al niet meer wachten tot het lente wordt?

Xx

Hanne

Share:
Hanne
Written by Hanne
Hoi! Ik ben Hanne. Catlover - dansgrage levensgenieter - foodie.