Soms heb je van die dagen waar je in alle haast zomaar wat kleren bij elkaar gooit. Op die dagen hoop je dan ook zo hard dat je samenraapsel geslaagd is. Hier toon ik je één van mijn samenraapsels die ik een weekje geleden naar school droeg.


Hier draag ik een bordeaux houthakkershemdje met mijn bruine enkellaarsjes van Bershka. Doordat ik het hemd combineer met hakken wordt het ineens heel wat vrouwelijker. Het hemdje komt ook van Bershka en heb ik al een paar jaar geleden daar gekocht. Het faux leren jasje is er één waar je mij in de lente nog heel veel mee zal spotten! Ik hoop echt heel hard dat het jasje nog lang mee gaat!

Outfit zonder jas

Hierboven zie je mijn outfit zonder het jasje. De horloge aan mijn pols is eentje van Komono. Echt een superhorloge voor niet zoveel geld. Heb het nu al meer dan twee jaar en het ding doet het nog steeds en is met zoveel combineerbaar!

Details

Ik heb me er ook eindelijk aan gewaagd om mijn fedora hoedje te dragen op school. Ik heb er lang over getwijfeld en vroeg me af of het niet over the top zou zijn. Maar toen las ik ergens dat je nooit overdressed kan zijn. Dus ja. YOLO, opzetten die hoed!

Fedora hoed H&M 19,95 euro

Wat vind jij van mijn samenraapsel?

houthakkershemd

Heb je zin in nog meer outfit-inspo?

Xjes Wendy

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be