Enkele weken geleden namen Flo en ik je via dit artikel mee naar de hotspot Cafe Theatre. En because bloggers will be bloggers ✨Konden we het achteraf niet laten om op die prachtige herfstdag foto’s te nemen van onze outfit. Hierbij mijn outfit of the day (ootd).

Ootd

Een ware voorstander van het motto ‘less is more’, dat ben ik. Mijn vrienden, waaronder Flo, omschrijven mijn stijl als sporty chic.
Eerlijk gezegd sta ik er niet heel erg bij stil . Ik koop impulsief wat ik mooi vind en ’s morgens doe ik aan waar ik die dag zin in heb. Liefst zo comfy mogelijk!

Ootd

Jullie denken nu waarschijnlijk ‘ah Louise, sneakers en een losse bloes…dit is dus je comfy outfit?’. Oeps, dan ken je me nog niet!
Ik ben verliefd op deze grijze mantel maar helaas is ie niet heel erg regenproof… Gisteren kwam ik na een kort fietstochtje met een natte kop haar toe op de eindreceptie van de media-innovatieweek aan Universiteit Gent. Praktisch is-ie dus niet, maar ik vind ‘m wel erg mooi! Zoals ik al zei in de blogpost Go out with Veritas, hou ik als eeuwige fietser uiteraard veel rekening met het weer, daarom draag ik ‘m niet zo vaak als ik op de fiets zit.

Geef nu toe, herfst is niet het gemakkelijkste seizoen qua kledij… de ene dag draag ik opzettelijk mijn regenjas en zweet ik me te pletter en de andere dag doe ik bovenstaande grijze jas aan en word ik overvallen door een stortbui. Fun!

Ootd

Dat terzijde, herfst blijft tegelijkertijd ook een magische periode met een adembenemend kleurenpalet van de blaadjes. En niet te vergeten: het zonlicht dat zich er probeert door te filteren. Dat brengt mij bij mijn titel.

Komorebi is an untranslatable word, which eloquently captures the effect of sunlight streaming through the leaves of the trees. The shadow created on the ground, or even in our curtains, describes this everyday beauty.

OotdOotd

Verder heb je waarschijnlijk ook al opgemerkt dat mijn garderobe eerder aan de monochrome kant is. Dat klopt! Toch probeerde ik een tikkeltje kleur toe te voegen met mijn oorbellen.

Een ander fijn detail waar ik even bij wil stilstaan, is mijn sokjes. Weg saaie zwarte sokken, hallo unieke sokjes. One big like!

OotdOotdOotd

 Jas – Zara
Broek – Bershka
Schoenen – Nike
Bloes – H&M
Oorbellen & armbandje – Mahny Jewelry
Horloge – Danish Design Watches
Sokken – dailysocks.berlin 
Tas – Zara

 


Wat vinden jullie van mijn ootd?

 

Louise ♥

Share:
Louise
Written by Louise
Veel leesplezier op onze blog! Liefs, Louise