Even terug lanceerde &OtherStories de wedstrijd L.A. Stories. De bedoeling was dat je je liet inspireren door &OtherStories en een outfit creëren die een wijze L.A. vibe uitstraalde. Heel toevallig kocht ik ook een kleedje van de keten die week en besloot ik mee te doen! Helaas niet gewonnen maar het leverde wel toffe OOTD-pics op!

Cutout buckle dress

Hoe zou ik me kleden als ik de boulevard van Venice Beach afwandel. Een hoed, een verhullend kleedje en espadrilles. Yup dat is het zo ongeveer! Ik dacht ook nog aan een gescheurde short met croptop en sneakers maar dat is voor een andere keer. Het enige wat niet past in Los Angeles zijn die melkwitte benen… help!

 

Mijn kleedje is zoals eerder gezegd van &Otherstories en kostte me 79 euro. Niet goedkoop dus! Ik vind de cutout leuk omdat het toch nog erg classy blijft. Ook vind ik het goed dat je mijn navel net niet door de ring ziet. Dat zou vreemd zijn, niet?

 

Het zit ‘m in de details

De hoed kocht ik ooit in Barcelona bij Stradivarius. Ik herinner me dat ik toen geen plaats meer had in mijn valies en dan maar de vlieger op moest met hoed. Uhh sorry ik dwaal af. Ik denk dat ze in Californië wel hoeden dragen nee?

Mijn handtas kreeg ik laatste kerst als cadeautje van mijn mama. Het is van het Nederlandse merk O My Bag. De espadrilles zijn zoals verwacht kinderschoentjes die ik ooit eens in Frankrijk kocht. Ik vind de streepjes print echt overal bijpassen!

Wat juwelen betreft koos ik voor goudkleurige bling. Mijn oorringen zijn van H&M en mijn halsketting met sterretjes is van 7bis. Ook koos ik ervoor om enkele ringen te dragen bij deze outfit. Ik vind goud helemaal passen bij kakigroen.

 

Wel moet ik toegeven dat de outfit een heel stuk praktischer wordt zonder die hoed. Die bleef maar wegwaaien! Wat denken jullie? Is het L.A. genoeg of ontbreekt er wat aan?

Veel liefs

Flo

Share:
Flo
Written by Flo
Hi! Ik ben Flo, une petite Gantoise die behoorlijk veel passies heeft. Noem mij een beauty geek, & Other Stories addict, gamer en blogger. I love all of it!