Maandag, maar wij beginnen de week op SoG met niets dan joy! Ik ontving van The Tutu Shop een snoepjesroze tutu en ik word instant vrolijk als ik erin draai, huppel en spring! De vrouw achter deze tule prinsessendromen is Isabelle Dumortier, haar tutu’s zijn stuk voor stuk handgemaakt en kregen drie lagen voor die extra poufy touch. Ze zijn doorlopend verkrijgbaar in haar webshop, maar vanaf 10 augustus 13 uur kan je haar ook vinden in fashionable Knokke met haar pop-upshop. Elk meisje vindt hier haar eigen droomrok: lang, tot op de knie, juist boven de knie of midi. Verder heb je zeker ook genoeg kleurtjes om bij weg te dromen!

_DSC0217

 

 

Mijn pretty in pink exemplaar is een over-knee in fuchsia en kan je kopen voor 59,99 euro. Zelf geef ik niet snel 60 euro uit aan een rok, maar komaan het is een tutu én handgemaakt! Ik ging hier meer voor streetstyle, maar je kunt het evengoed wat chiquer stylen en naar een trouw dragen, een fabulous event of een gezellig tuinfeestje met een crop top. Mooie kleren maken mij altijd gelukkiger als ik mezelf erin hul, maar een tutu is toch nog iets anders. Het geeft je meteen een frivool prinsessengevoel, alsof je terug een onschuldig klein meisje bent zonder zorgen. Of stel je voor: al je bruidsmeisjes in zo’n charmante tutu. Huwelijksfoto’s zoals in de films: check!

Het T-shirt stal ik van mijn lieftallige zusje en is van Adidas, alsook mijn beloved sneakers! De jas scoorde ik bij Pimkie.

 

Tutu shop

_DSC0231_DSC0254

_DSC0232

_DSC0247

De handtas vond ik vorige zomer bij Mango en de ketting komt van Primark. Het horloge kocht ik lange tijd geleden bij een juwelier en is van Swatch.

 

Nice to know!

Met de code “SHADESOFGHENT”, krijg je 5% korting #yay

Adres pop-up shop Knokke: Dumortierlaan 99

Open vanaf 10.30 uur

 

Hebben jullie ook een tutu hangen in de kleerkast? Laat met #shadesofghent jullie ootd’s zien

 

Xje,

Wendy

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be