De herfst is voor mij een van de lastigste periodes om mij te kleden. Het ene moment heb ik te warm en het andere is het plots superkoud 🙁 Vooral mijn zwarte hoed en lange beige jas zijn toppers voor dit weer. Het houdt de wind tegen en in combinatie met een warme pull nét goed!

Mad hatter

Ik hou echt van mijn hoed! Die is pérfect voor de gure herfstwind. Of die niet wegvliegt? Nee hoor, het is enkel een kwestie van de juiste pasvorm voor jouw hoofd. Neem dus niet de eerste de beste hoed die je tegenkomt. Tenzij je die alleen gaat dragen tijdens windstille dagen, maar die zijn uitzonderlijk in België. Mijn twee hoeden kocht ik beiden in H&M en kostten rond de 20 euro. Voor deze dag koos ik een marine stijl met een alternatief kantje. Wie zegt dat marine stijl alleen voor de filles à papa onder ons is?

[Lavie]

Ik vond mijn jas in Mango en het ving mijn aandacht door de stof, de stijl en de kleur. Pas later zag ik het opschrift. Dat laatste deed mij ook twijfelen, want een jas met een opschrift die ik niet begrijp? Hmm? Maar toch ging die mee, ook omdat-ie aan een soldenprijsje was. Ondertussen ken ik ook de betekenis.Ik onthoud: “She’s faithful, loyal, trustworthy, honest, goofy and more. Lavie has a big heart that tends to get played with and broken”. Dat lijkt wel een beetje te kloppen eigenlijk. Niet zo erg dus dat ik iets meenam waarvan ik de betekenis niet kende.


Touch of pink

De kleuren van mijn outfit hield ik redelijk low key, wat normaal niet van mijn gewoonte is. Maar om het toch op te fleuren koos ik voor mijn roze Adidas sneakers. Een modeliefhebber zonder een paar Adidas sneakers zou maar sneu zijn, niet waar. De handtas is tweedehands en kocht ik in een shop in Aalst toen ik zelfs nog in het middelbaar zat.

Jas – Mango
Broek – Bershka
Schoenen – Adidas
Bloes – Pull & Bear
Oorbellen & armbandje – Primark
Hoed – H&M
Tas – Tweedehands

Wat is jullie favoriete herfstlook?

Xje

Wendy

 

Save

Save

Save

Save

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be