8 augustus zijn we met een paar meisjes naar WECANDANCE geweest. WECANDANCE is een festival op het strand van Zeebrugge en het duurde twee dagen. Het is een festival met underground muziek, een heel chille sfeer en heerlijk om op te dansen zo met je voetjes in het zand. Het festival was superfancy en heel leuk aangekleed met het thema tropical. Overal waar je keek, zag je coole palmbomen en kleurrijke bloemetjes. Ik hou wel van thema’s dus ben ik uiteraard de stad ingetrokken voor de ideale tropical outfit!

Outfit WECANDANCE

Normaal had ik mezelf beloofd een tijdje niet te shoppen. Helaas had ik geen tropical outfit en was ik dus genoodzaakt om te shoppen. Er zijn ergere dingen om te doen.. Ik startte mijn zoektocht in &Other Stories en daar zag ik dan dat tropical rokje hangen! Perfect voor WECANDANCE én aan -70% waardoor het maar 13 euro was. We were meant to be.

Outfit WECANDANCE

De zonnebril kocht ik aan de helft van de prijs in Six voor 4 euro. Om mijn outfit te vervolledigen, had ik nog het perfecte bovenstuk nodig. Heel wat lastiger om te vinden, maar uiteindelijk ging ik voor een mouwloos hemdje dat me in de Bershka 5 euro heeft gekost. Lange leve de soldenperiode!

Details WECANDANCE outfit

Zoals je waarschijnlijk al hebt opgemerkt, zijn metallic tatoeages superhot op het moment. Zeker op festivals zie je ze overal, ik kon het niet laten en ben er ook een paar gaan halen in Six. Superleuke accessoires als je het mij vraagt! Het handtasje is van Primark en superhandig om mee uit te gaan. Het horloge is van Komono. De sandaaltjes van Mango heb je hoogstwaarschijnlijk al zien passeren bij mijn andere ootd’s. Ik draag mijn lievelingetjes echt bij zowat elke zomeroutfit.

Doe jij ook mee met de tropical trend? Ben jij toevallig naar WECANDANCE geweest?

Xje Wendy

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be