Zalando

Het is eindelijk zover! Ik ga voor de eerste keer naar WE CAN DANCE! Ik moet toegeven, ik droom al lang van het festival en het bijbehorend verkleedpartijtje. Door de schrik voor herexamens heb ik me er nooit aan gewaagd een ticket te kopen. Maar nu is het eindelijk zover!

We Can Dance

Eva Beeusaert photography

WE CAN DANCE

Voor wie er nog nooit van gehoord heeft, We Can Dance is een muziekfestival dat jaarlijks plaats vindt in in Zeebrugge. Music, food, fashion en art, daar draait dit festival om. Zo kleurde het strand van de Belgische kust vorige zomer helemaal metallic door alle über-hippe space festival outfits. Ook op social media konden we er niet naast kijken. Dit jaar is niet zomaar een editie want hét fashionfestival van de zomer viert namelijk zijn 5e verjaardag. Ik heb dus extra hoge verwachtingen.

Zalando We Can Dance

Eva Beeusaert photography

ZALANDO

Dit jaar is de dresscode ‘desert dreams’ en het was een zoektocht naar dé outfit én bijpassende accessoires. Naast mijn bord op Pinterest, gebruikte ik een inspiratie pagina van Zalando vol leuke kledingstukken die passen binnen het thema. Het was een grote hulp!

Aangezien Zalando één van de fashionsponsors was van WECANDANCE, zijn ze terug van de partij op de dag zelf. Daarnet ontdekte ik dat ze aanwezig zullen zijn met een gif-machine en een stand waar je je kunt versieren met henna. Sounds fun!

Zalando

Eva Beeusaert photography

OUTFIT

Jullie kunnen waarschijnlijk wel raden dat ik vele uren heb nagedacht over de ideale festival outfit. De verrassing zal er misschien een beetje af zijn als je me 12 augustus tegenkomt want vandaag deel ik mijn outfit al met jullie!

Mijn volledige outfit vond ik op Zalando. Daar koos ik voor dit leuk en los jeansjurkje van Tom Tailer en schoudertasje van Pepe Jeans. Het tasje had ik al een tijdje op het oog en dit leek me wel de ultieme gelegenheid om het eindelijk te nemen. Dit alles combineer ik met zwarte teensandalen van Even Odd.

We can Dance

Eva Beeusaert photography

ACCESSOIRES

Om mijn festivallook naar een hoger niveau te tillen, kies ik ook voor een hoed. Verder draag ik oorbellen van Topshop. Toch zijn mijn favoriete accessoires ongetwijfeld de ringen die mijn mama zelf heeft gemaakt. Talented Mommy!

Een andere must-have tijdens een festival is een zonnebril. Het maakt je outfit echt af en op een festival zoals We Can Dance mag je zonnebril dan ook een échte eyecatcher zijn.

Tot slot, laat al je woestijndromen werkelijkheid worden en creëer de finishing touch met leuke temporary tattoos bijvoorbeeld van Montattoo of Yves Rocher.

Zalando We Can Dance

Eva Beeusaert photography : www.evabeeusaert.com

De foto’s in deze blogpost zijn getrokken door Eva Beeusaert. De topfotografe is één brok talent en dat merk je wel als je eens scrolt door haar Instagramfeed. ♥ Give this girl a follow!


 

Niets zo leuk als met de zon op je gezicht en je zonnebril in de hand te vertrekken naar de festivalweide. So let’s hope dat de Belgische weergoden in ons voordeel spelen!

Ik ben helemaal klaar voor WECANDANCE 2017! Jij ook?

♥ Louise

Blogpost in samenwerking met Zalando

Share:
Louise
Written by Louise
Veel leesplezier op onze blog! Liefs, Louise