Als je 1m55 bent, is het niet altijd even gemakkelijk om kleren te vinden die geen tenten zijn. Ik ben dus een mini, maar ik ben wel dol op maxi dresses en vooral maxi skirts! Toen ik onlangs besloot eens een kijkje te nemen bij America Today, was ik aangenaam verrast: ze hebben erg kleine maatjes!

Dus op moederdag besloot ik mijn nieuwste maxi skirt eens uit de kast te halen.

standup
T-Shirt en Maxi skirt van America Today

Mijn rok heeft een split langs de zijkant, wat het toch wel wat meer sexappeal geeft. Ik combineerde de rok met een linnen shirtje, ook van america today en mijn Converse schoenen. Hakken zouden het misschien wat eleganter maken maar ik hou gewoon van Converse!

Het shirtje kostte 20 euro en de rok ook. Dat valt wel mee vind ik persoonlijk. Ook vind ik mezelf wat groter lijken met de maxi skirt, en daar zeg ik geen nee tegen!

torso
T-Shirt van 20 euro

Natuurlijk heb ik ook enkele accessoires om de outfit af te maken! Ik koos voor mijn tasje van Massimo Dutti, een armband die ik ooit eens op de rommelmarkt kocht en pastellen driehoekjes als oorringen. Het goudkleurige ringetje naast mijn driehoekje is een piercing die ik nooit uitdoe, van bodydesign.

accesoires
Converse 50 euro, Armband ? , Driehoekje 2,99 van Forever 21, Goudkleurige piercing van Bodydesign.
luv
The boyfriend

En nu voor mijn favoriete accessoire! Nee grapje hoor!

closeup
simpele make up

Voor m’n make up deed ik gewoon wat eyeliner en fond de teint aan, keep it simple.

Wat vinden jullie? Lukt de maxi on mini?

XX Flo

Share:
Flo
Written by Flo
Hi! Ik ben Flo, une petite Gantoise die behoorlijk veel passies heeft. Noem mij een beauty geek, & Other Stories addict, gamer en blogger. I love all of it!