De monochrome trend is vast niet aan je voorbij gegaan. Het is dan ook een supermakkelijke trend! Je gebruikt basic kleuren bij elkaar en klaar! Normaal ben ik niet zo voor eentonige kleuren, maar ik ben gezwicht, al is het met een Wendy sausje erover 😉


 

Je hebt het waarschijnlijk al gemerkt maar ik ben verslaafd aan lippenstift en gebruik het vooral om mijn outfit net dat ietsje meer te geven. Hier gebruik ik het om de basic kleuren toch nog een contrasterende touch te geven. Het is een leuke eye catcher en maakt het geheel wat speelser. Deze lippenstift is er eentje van Urban Decay.

 

 

Om de outfit wat meer pit te geven koos ik een crop top. De crop top met lange mouwen en hoge kraag zijn ideaal voor als de zon het laat afweten. De broek zelf is van H&M, natuurlijk weer laten inkorten door moederlief. Maar afgezien van de lengte zit de broek als gegoten en zoooo comfy. Ik ben niet zo’n broekenfan omdat het altijd zo een gedoe is die over mijn kuiten te krijgen en vervolgens ook over mijn achterwerk. Maar hallellujah, welkom wijde stoffen broeken die me niet het gevoel geven dat mijn benen gevangen zitten. Ik kocht ze voor ongeveer 20 euro.

 

 

De handtas is van Zara en de platform sneakers van & Other Stories. Bij de sneakers heb ik heel lang getwijfeld aangezien ik dacht dat ze mij wat te saai zouden zijn. Maar wat ben ik blij dat Flo mij overhaalde om ze toch mee te nemen. Het is nu een van mijn meest gedragen sneakers zelfs!

 


 

Wat vinden jullie van deze simpele monochrome outfit? Is zo’n monochrome kleurenpalet ook iets voor jou?

 

Xje,

Wendy

Save

Save

Save

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be