Vorige week was het nog even nazomeren. Zo jammer, gedaan met de blote benen. Gedaan met het mooie leven. Vandaag toon ik je nog een zomerse ootd, nog eentje om het af te leren!

Outfit

Deze outfit is ideaal voor een zomerdagje waarbij er soms een fris briesje passeert. Het luchtige vestje zorgt ervoor dat je het niet te warm krijgt, maar dat je de wind ook niet voelt op je blote huid. Dit vestje komt van Zara en kocht ik in de zomersolden voor 19,95 euro. In de zomer moet het bij mij allemaal losjes zitten. Ik krijg heel snel te warm dus zo’n vestjes zijn echt hemels voor mij. Je zal me dan ook nooit in strakke kleren zien in de zomer. Ik moet er niet aan denken dat er iets aan mij plakt terwijl ik zelf plak! Het handtasje kocht ik ook in de zomersolden bij Mango voor 15 euro. Dit is een van mijn favo handtasjes geworden! Het geeft elke outfit direct meer klasse en vrouwelijkheid. Het hoedje is ook gedoopt tot een van mijn lievelingskledingstukken. Wat je ook draagt, met de hoed erop ziet alles er superfancy uit! De short is van H&M en het t-shirtje van Bershka.

Details

Hierboven zie je mijn allernieuwste sneakers en ik ben zo in loooooove. Ik had deze sneakers al bij andere vrouwen gezien en vond deze zo cool! Op Zalando vond ik eindelijk hét perfecte paar van het merk Topshop. Ik was bang om geld neer te tellen voor zo’n paar aangezien ze supersnel vuil worden. Deze van Topshop zijn daarom zo leuk, want dit heeft een soort van nepleer-achtige stof. Wanneer er vuil op komt wrijf je het dus met water heel gemakkelijk weg! De prijs was 28,95 euro en ik moest geen verzendkosten betalen. Olé!

Voila, dit was hoogstwaarschijnlijk mijn laatste zomeroutfit van het jaar. Maar laten we hopen op nog meer nazomeren! Pretty pretty please zonnetje, don’t leave me want ik ben nog niet klaar om de kou te trotseren!

Ben jij wel al klaar om de zomer uit te zwaaien?

Xje Wendy

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be