De zomer kenmerkt zich in theorie door warme temperaturen en een stralende zon, maar in praktijk? Not so much. Maar niet getreurd! Zelfs al is er een plensbui, betekent het niet dat je een plastic zak over je kledij hoeft te trekken!


Mijn fiets, mijn nieuwe liefde

Mijn fiets werd onlangs gevandaliseerd, waardoor ik op zoek moest naar een nieuwe. Ik kwam terecht bij deze hierboven and I love her! Ik kon dus niet anders dan een ootd te shooten met haar in the picture. Het is een beach cruiser en een tweedehands exemplaar.

De zachtroze regenjas is van Mango. Enfin, regenjas… Ik ben echt helemaal weg van de jas, maar eigenlijk helpt die geen zak tegen spatjes. Wanneer het goed regent komt alles erdoor. Superjammer, aangezien de tag zegt dat het water-resistant is, dirty little liar. En ik sta er op de foto bij mijn fiets, maar eigenlijk is die allesbehalve praktisch tijdens een tochtje. De uiteinden kregen al meerdere malen te maken met mijn fietsketting en de zwarte vettigheid. En oh ja, ze zat ook al ettelijke keren vast tussen mijn remblok en band. Een wonder dat er nog geen scheur in zit, kwalitatief is-ie wel! Ik heb me dus al een paar keer vervloekt toen ik met een boos gezicht weer van mijn fiets stapte om het ding eruit te trekken. Maar een vriendin raadde mij onlangs aan een knoopje in mijn jas te leggen zodat het er niet meer tussen glipt. En ja, dat werkt. Had ik dat maar eerder geweten! Maar zelfs met al deze gebreken, hou ik van de jas.
Het hemdkleedje is van Pull & Bear en is echt een toppertje! In de winter draag ik hem met broekkousen en in de zomer kan ik hem zonder aan. Het is ideaal voor iets minder warme dagen met een wolkje. Ik combineer hem het liefst met mijn vlinderstrikje van Bowking. Het rugzakje is van Primark en kocht ik vorig jaar.


Deze roze beauties komen uit de Stan Smith collectie van Adidas. En gosh, wat hou ik van deze sneakers. Opnieuw een paar met een platform zool, zo voel ik mij toch niet meer zo mini. Het enkelbandje kocht ik op Kuta Beach in Bali. Ik had mij eigenlijk voorgenomen dat het waarschijnlijk heel snel kapot raakte. Maar wonder bij wonder hangt-ie nog steeds rond mijn enkel.

Onderstaand horloge is een van mijn souvenirtjes uit Disneyland Parijs! Ik weet niet meer precies hoeveel die kostte, maar ik weet wel dat het echt nog meeviel voor iets uit hun souvenir shop :p


Wat vinden jullie van mijn nieuwe lichtpaarse aanwinst?

Xje,

Wendy

Save

Save

Share:
Wendy Troch
Written by Wendy Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be