Twee weken geleden ging ik met een vriendin naar Antwerpen. Ik ging er mijn #vijfinstagrammervandemaand prijs (een blogpost hierover is in de maak) ophalen én de Go Strange beurs bezoeken. Op die beurs vond je standjes die heel wat informatie geven over werken, studeren en vrijwilligerswerk in het buitenland. De beurs bevond zich in Park Spoor Noord. Daar hebben we dan ook meteen wat fotootjes genomen voor de blog. De eerste herfstlook van 2015 à la Wendy is een feit.

Trenchcoat en Fedora hoed

In de herfst gebruik ik graag mijn trenchcoat omdat ie goed tegen de regen kan. De kap is superhandig en hij kan tegen een paar druppels. De jas kocht ik al een lange tijd geleden bij H&M. Alleen de trenchcoat is natuurlijk niet warm genoeg, daarom draag ik hem tijdens koudere dagen met een vestje onder dat dik genoeg is.

Kousen Primark

Het begint al wat kouder te worden, dus ik ben genoodzaakt de broekkousen weer boven te halen. Tot mijn ergernis, want ik ben helemaal geen fan van die dingen. Ze zitten meestal niet goed, er komen zo makkelijk scheurtjes in. Daarbij hou ik ervan om met mijn benen bloot te lopen. Maar ja, wat moet dat moet. Mijn eerste broekkousendagje heb ik wel met flair ingezet. Ik koos voor een paar met Stampertje van Bambi erop. Isn’t it cuuuuute?! Je vindt de broekkousen in Primark voor 6 euro. De loafers zijn ook van Primark. Het paar kostte mij 13 euro. Het heeft een soort van burgundy kleurtje en daar was ik wel wat bang voor. Ik wist niet meteen hoe ik deze lovelies moest stylen, maar t’is gelukt!

De outfit

Hierboven zie je de outfit zonder trenchcoat. Het vestje komt van New Yorker en ik vind die zo leuk om te dragen tijdens koudere dagen, lekker warm. Het heeft een aubergine kleur en het gaat heel goed bij mijn ombré haar. Ik vind de combi van mijn loafers en het vestje geslaagd. Aan de zijkant van de mouw zie je een leerachtig accent. Dat maakt het vestje stoerder en minder saai. De short is van H&M.

Close-up

De fedorahoed heb je ongetwijfeld al een paar keer zien passeren. It’s truly my precious <3  Ik vind hoeden zo mooi en handig tegelijkertijd! Ze beschermen je haar tegen regendruppels, je verstopt er je bad hairday mee en je kopje heeft het een stuk minder koud. Inderdaad, mutsen helpen hier ook bij maar een hoed is meer classy, niet?

P.S.: Momenteel ben ik op zoek naar een hoed in de kleur marsala, bordeaux, burgundy of lekker opvallend in pastelroos. Alle tips zijn welkom! Thankzzz.

P.P.S: wat vind jij van deze outfit? 

Xjes Wendy

Share:
Troch
Written by Troch
31 - Ambitieus - Indonesische roots - Enthousiaste eeuwige twijfelaar Creatieveling met een full-time job in digitale marketing - Vult haar verlofdagen met reizen. Verliefd op desserts, all things aesthetic & mijn furry babies. Send me your love: wendy@shadesofghent.be